Cum l-a anunțat Cristina Ich pe Alex Pițurcă că e însărcinată: “După 3 luni i-am zis pe Whatsapp că sunt gravidă și el a râs"


    Cristina Ich a fost invitată la podcastul lui Măruțăfoto: captură YouTube
Cristina Ich a fost invitată la podcastul lui Măruțăfoto: captură YouTube

Ea este “Regina Instagramului”, el, fiul celebrului Victor Pițurcă. Cristina Ich (34 de ani) și Alex Pițurcă (37 de ani) au o relație cu năbădăi și au devenit părinții unui băiețel minunat, Noah Alexandru, în octombrie 2019. Deși preferă amândoi să își țină viața amoroasă departe de lumina reflectoarelor, Cristina Ich a făcut dezvăluiri în premieră despre relația cu fiul fostului selecționer, Victor Pițurcă, invitată la prodcastul “Acasă la Măruță”.

Frumoasa brunetă, care în 2020, a fost cea mai votată influencer-iță de la noi, a povestit cum a început relația ei cu Alex Pițurcă. ”Ne-a făcut cunoștință un prieten bun de-al meu, Cătălin. M-am îndrăgostit pe loc de el. A fost oribil. Și mama a observat, eram schimbată. A fost dragoste la prima vedere. Și copilul tot așa l-am făcut, dintr-o dragoste nebunească. După 3 luni l-am anunțat pe Whatsapp că sunt însărcinată. L-a bușit râsul. M-a enervat enorm reacția lui. E haos între noi. Ne certăm din orice. El e Scorpion din ăla, al dracului, uită foarte greu. Mi-a plăcut că era frumos, înalt. Eu vreau să cred că am ales bine. E diferență de 7 ani între noi”, a declarat Cristina, în emisiunea online “Acasă la Măruță”.

Cristina Ich: ”Nu mă mărit cu Alex”

Cristina Ich și Alex Pițurcă locuiesc împreună de mai bine de un an de zile, încă de când a apărut pe nume copilul lor, pe nume, Noah. Deși cererea în căsătorie a fost făcută, cei doi încă nu au ajuns la Starea Civilă. “Am vrut să facem nunta și botezul în același timp, dar eu voiam să fac ceva special, un moldovenism de-al meu, și el a zis: <băi, femeie, ești nebună? E secolul 21>. Atunci am lăsat-o baltă. Noi locuim împreună și ne e bine așa. Nu sunt geloasă. Îi las libertate”, a mai spus Cristina. Presa a speculat de multe ori că fiul fostului selecționer nu este ușă de biserică și că ar fi înșelat-o în repetate rânduri pe influencer-iță. “Nu l-aș ierta dacă ar avea o relație în paralel, o aventură de o noapte însă cred că i-aș ierta. Momentan nu mai vreau alt copil”, a adăugat bruneta.


    Alex Pițurcă și Cristina Ichfoto: Viva
Alex Pițurcă și Cristina Ichfoto: Viva

Se înțelege bine cu “socri”

Chiar dacă nu au ajuns la altar încă, Cristina se înțelege de minune cu viitorii ei socri, Victor și Maria Pițurcă. ”Sunt niște oameni foarte drăguți. Domnul Pițurcă e calm, arată foarte bine, nu-i dai vârsta deloc, aleargă 5 km zilnic și mănâncă numai carne bio, nu din comerț“, a declarat Cristina.

Citește și:

Primele declarații ale lui Alex Pițurcă despre relația cu logodnica lui, Cristina Ich

Cristina Ich si Alex Pițurcă și-au botezat băiețelul într-un cadru de poveste. Ce decor luxos au ales!

ilie nastase botosani 2 jpg
tina turner jpg
Schengen FOTO Shutterstock
cub gabi bădălău png
inna sexy jpg
shutterstock bani 1953888304 jpg
Elton John Foto profimedia 0739063759 jpg
incendiu moscova decembrie 2022 jpg
image
image
image
image
image
image
Elton John Foto profimedia 0739063759 jpg
tina turner jpg
x 12 andreea antonescu 3 jpeg
inna sexy jpg
florin piersic  jpg
cub mașina moș craciun png