Christina Ich, supărată pe fanii îndrăzneți

Ultima actualizare:

Cristina Ich, cunoscută pentru activitatea sa ca model și influencer, s-a supărat pe câțiva urmăritori, după ce au fost insistenți fie cu codurile de reducere, fie au avut un limbaj trivial la adresa ei.

Cristina Ich a adresat un mesaj dur tuturor celor care o critică
Cristina Ich a adresat un mesaj dur tuturor celor care o critică

Cristina Ich este una dintre cele mai apreciate influencere din România, așadar este un lucru normal ca ea să ofere uneori coduri de reducere fanilor, tocmai pentru ca ei să își poată achiziționa anumite produse promovate de vedetă.

Recent, Cristina a primit din partea unei urmăritoare o reacție negativă la câteva clipuri postate de ea, însă culmea este că aceeași persoană îi ceruse coduri de reducere în urmă cu ceva timp. Reacția influencerei a fost subtilă, doar s-a amuzat pe seama situației.

Pentru asta, modelul a distribuit pe pagina de Instagram discuția pe care a avut-o cu tânăra. Se cunoaște faptul că vedeta oferă cadouri femeilor și fetelor care au nevoie absolută, iar codurile de reducere le dă tuturor, fără excepție. 

Ce nu suportă Ich? Ei bine, nu-i plac oamenii care devin prea insistenți, cerșesc atenție și care îi cer în mod gratuit anumite beneficii, chiar dacă situația lor nu este una precară.

image

Cristina Ich a adresat un mesaj tuturor celor care o critică pentru ceea ce postează și pentru modul în care se adresează celor care nu îi împărtășesc părerea. Vedeta a subliniat că pe pagina personală de Instagram poate distribui tot ceea ce-și dorește,iar nimeni nu este obligat să aprecieze conținutul pe care ea îl promovează. Mai mult decât atât, Cristina le-a sugerat celor care o critică să nu îi mai urmărească activitatea și să își vadă de propriile treburi.

„Fetelor, să vă fie învățătură de minte dacă vreți să vă apucați de online, dacă ai o opinie diferită, taci dracului din gură, eu oricum nu o să tac, dar nu asta contează. Taci dacă nu te ține sistemul.

Eu sunt obișnuită, mă ține..pentru că în zece ani am fost făcută întreținută, curvă, handicapată. Dacă vreți să vă apucați de online este bine să fii sincer și să îți menții părerea bine argumentat", a spus Cristina Ich, într-un clip video pe care l-a distribuit pe pagina personală de Instagram. 

Cristina Ich și Aluziva, la cuțite pe rețelele de socializare

Cristina Ich a fost recent implicată și într-un schimb de replici dure cu Aluziva, o altă influenceră cunoscută în mediul online. Aluziva a fost deranjată de faptul că Cristina Ich a ironizat modul în care sute de oameni s-au organizat pentru a-i ajuta pe refugiații din Ucraina sosiți în România.

Ceea ce a deranjat-o cel mai mult pe Aluziva este că modelul și-a încurajat fanii de pe Instagram să nu îi ajute pe refugiați pentru că nimeni nu ar fost atât de binevoitor dacă românii se aflau într-o situație similară. 

Cu siguranță comunicarea dintre cele două, ori mesajele transmise, nu au fost pe înțelesul lor, căci Ich a subliniat un singur fapt: că ar trebui să ne ajutăm mai mult noi între noi ca nație, lucru care nu se întâmplă, iar apoi să fim buni și cu alții.

Cristina a fost deranjată de faptul că și în România mor oamenii de foame, sunt bolnavi, nu au unde să stea, însă nimeni nu a făcut campanii atât de mari încât să ajute populația. Aluziva, implicată până peste cap în operele sale caritabile în ceea ce îi privește pe ucraineni, a înțeles greșit mesajul.

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
image
actualitate.net
image
actualitate.net