Coșmar pentru Cristina Ich la Londra! Ce a pățit iubita lui Pițurcă Junior?

Ultima actualizare:

Cristinei Ich nu-i priește deloc aerul de la Londra! Plecată în scop profesional, dar și ca să se relaxeze în orașul de pe Tamisa, Cristina Ich a acuzat pe toată durata șederii ei în capitala Marii Britanii o stare de anxietate și de rău, inexplicabilă. În cinci zilei a dormit doar 10 ore și de abia a așteptat să facă cale întoarsă la București!

Cristina Ich nu s-a simțit deloc bine la Londra Sursa: Instagram
Cristina Ich nu s-a simțit deloc bine la Londra Sursa: Instagram

Cristina Ich nu este deloc în apele ei de la o vreme. Partenera de viață a lui Alexandru Pițurcă a trăit clipe de coșmar la Londra. Influencera a plecat în capitala Marii Britanii în scopuri profesionale, însă, odată ajunsă acolo, a acuzat stări de rău și de anxietate. Nu a putut să se concentreze nici măcar pentru a-și duce la bun sfârșit Instastory-urile care au făcut-o celebră pe Instagram.

Citește și: Cum l-a anunțat Cristina Ich pe Alex Pițurcă faptul că este însărcinată 

N-am fost bună de nimic la Londra. Orașul ăla m-a încărcat cu o energie negativă. N-am pățit niciodată așa ceva. (...) Am vrut să-mi păstrez energia pentru interviuri, pentru că efectiv nu aveam chef să vorbesc. Mi-am revenit abia ultima seară, că știam că trebuie să vin acasă”, a anunțat infulencer-ița într-un Instastory, pe contul ei de Instagram.

„Aveam gura încleștată, nu puteam să vorbesc!”

Cristina Ich a stat doar cinci zile în capitala Regatului Unit, timp în care a dormit în total doar 10 ore, din cauza stărilor de rău. A făcut cale întoarsă către casă. 

Trebuia să fac story-uri, dar nu puteam să vorbesc, aveam gura încleștată. Nu eram bună de nimic, nu puteam să dorm. În cinci zile, am dormit 10 ore. Număram secundele să mă întorc acasă.

Eu nu pot să-mi controlez stările când sunt foarte down (jos). Nici măcar nu am văzut engezi, am văzut forte mulți indieni, arabi”, le-a mai mărturisit Cristina Ich, urmăritorilor ei de pe Instragram.

De ce nu se mărită cu Alex Pițurcă?

Cristina Ich (35 de ani) are o relație cu Alexandru, fiul fostului selecționer Victor Pițurcă, de aproximativ patru ani de zile. Cei doi au împreună un băiețel, Noah Alexandru, în vârstă de 2 ani. De când au devenit părinți, cei doi locuiesc împreună, însă nu au ajuns nici până azi la altar.

Ne-a făcut cunoștință un prieten bun de-al meu, Cătălin. M-am îndrăgostit pe loc de el. A fost oribil. Și mama a observat, eram schimbată. A fost dragoste la prima vedere. Și copilul tot așa l-am făcut, dintr-o dragoste nebunească. După 3 luni l-am anunțat pe Whatsapp că sunt însărcinată.

Vezi și: Cristina Ich, ipostaze compromițătoare alături de un alt bărbat

L-a bușit râsul. M-a enervat enorm reacția lui. E haos între noi. Ne certăm din orice. El e Scorpion din ăla, al dracului, uită foarte greu. Mi-a plăcut că era frumos, înalt. Eu vreau să cred că am ales bine”, a povestit Cristina, în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro TV.

De când este împreună cu frumoasa influenceră, Alex Pițurcă (38 de ani) nu prea și-a schimbat comportamentul de băiat de bani gata. Iese în cluburi fără iubită și își face de cap ca în vremurile de altădată.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
dan bordeianu si adela popescu jpg
madalina ghenea jpg
dem rădulescu webp
shakira getty jpg
banner Alexandra Ungureanu si Sanziana Negru png
1 mihaela bilic alimentatie in post jpg jpeg
dan negru facebook jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net