Nicole Scherzinger rupe tacerea despre clipul deocheat cu ea și Lewis Hamilton. Imaginile au ajuns pe internet!

Cuplul s-a despărțit în 2015, însă recent un filmuleț ce îi înfățișa pe cei doi în ipostaze intime a ajuns pe internet
Cuplul s-a despărțit în 2015, însă recent un filmuleț ce îi înfățișa pe cei doi în ipostaze intime a ajuns pe internet

Nicole Scherzinger a vorbit pentru prima dată despre situația prin care a fost nevoită să treacă recent, după ce un filmuleț din intimitate, ce conținea scene „deocheate” cu ea și fostul ei partener, Lewis Hamilton, a ajuns viral pe internet.

Adesea folosit drept subiect pentru filmele de comedie, ideea de a imprima un „sex tape (să te filmezi făcând sex n.r) nu se termină niciodată bine. Fie că unul dintre parteneri va folosi filmulețul pentru șantaj emoțional sau hackerii pricepuți vor reuși să-ți spargă parolele și să îți intre in intimidate, de regulă video-urile de acest gen ajung rapid pe internet, mai ales atunci când ești vedetă.

Nicole Scherzinger a vorbit pentru prima dată despre sex tape-ul cu ea, ajuns viral pe internet

Există numeroase cazuri de celebrități care au avut de suferit din cauza acestor imagini, însă unele au știut să profite din plin de atenția de care s-au bucurat după ce filmulețele au fost „scăpate pe internet”. Un exemplu celebru este Kim Kardashian, care a devenit populară abia după ce o un astfel de sex tape a ajuns în mediul online, aducându-i notorietate și încasări.

Nicole Scherzinger a trecut recent printr-o situație de acest gen, în care un filmuleț ce o înfățișa pe ea și pe fostul iubit, Lewis Hamilton, în ipostaze tandre, a ajuns pe mâinile cui nu trebuia. Deși există unii cârcotași care susțin că vedetele ar fi, de fapt, cele care fac publice imaginile respective din dorința de a capta și mai multă atenție, Nicole a dezvăluit, în cadrul unui interviu, că pentru ea a fost „oribilă” această experiență, potrivit Mirror. 


    Cuplul s-a despărțit în 2015, însă recent un filmuleț ce îi înfățișa pe cei doi în ipostaze intime a ajuns pe internet Foto Getty Images
Cuplul s-a despărțit în 2015, însă recent un filmuleț ce îi înfățișa pe cei doi în ipostaze intime a ajuns pe internet Foto Getty Images

Vorbind pentru prima oară pe marginea acestui subiect, în cadrul petrecerii organizate de Elton John în cinstea Oscarurilor, cântăreața a declarat: „A fost oribil. Chiar nu pot să înțeleg de ce cineva ar face așa ceva, de ce ar pune acest lucru pe internet?! Este o răutate dusă la extrem”. 

Clipul care durează două minute îi înfățișează pe cei doi foști parteneri, Nicole și Lewis, în patul conjugal, și a fost distribut de peste 600.000 de ori de când a fost „scăpat” pe internet fără voia cuplului. 

Nicole Scherzinger şi Lewis Hamilton au fost împreună timp de opt ani, cei doi punând capăt relaţiei în 2015. Relaţia lor a fost marcată de câteva despărţiri şi împăcări. Fosta solistă din grupul Pussycat Dolls s-a despărţit pentru a patra oară de Hamilton, în februarie 2015, după ce pilotul de Formula 1 a refuzat să o ceară în căsătorie. 

mihai voropchievici 1 jpeg
avalansa cabana capra FOTO IPJ Arges jpg
FotoJet (9) jpg
FotoJet (10) jpg
Dieta - alimente sanatoase - peste - nuci  fructe - legume FOTO Shutterstock
FotoJet (11) jpg
horoscop 18 noiembrie jpg
Lucianna Vagneti Lucianna Vagneti jpeg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (11) jpg
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg
cub nicoleta voicu png
FotoJet (3) jpg
cub paula iorga 2 png