Demi Moore, dezvăluiri incendiare! Cu cine a făcut sex în trei și cum și-a înșelat primul soț chiar înainte de nuntă

Demi Moore, una dintre cele mai de succes actriţe din perioada anilor '90, a fost mereu cunoscută drept un sex-simbol la Hollywood. Ajunsă la vârstă de 60 de ani, celebra brunetă a făcut câteva dezvăluiri intime șocante despre trecutul ei.

Demi Moore, dezvăluiri incendiare! Foto: Facebook
Demi Moore, dezvăluiri incendiare! Foto: Facebook

După ce a încins ecranele în filmul „Striptease”, celebra actriță pare să fi dus o viață și mai picantă decât personajul pe care l-a interpretat în pelicula apărută în 1996.

Viaţa ei personală a fost mediatizată, în special căsătoriile cu actorii Bruce Willis şi Ashton Kutcher. Demi Moore nu a fost niciodată timidă atunci când vine vorba despre aventurile ei sexuale. Mai mult, vedeta are câteva povești uluitoare.

Demi Moore a făcut sex cu un alt bărbat înainte de nuntă

Potrivit mai multor publicații de peste ocean, Demi s-a bucurat de o „noapte sălbatică de sex" cu actorul Paul Carafotes, cu o seară înainte de nunta cu primul ei soț, Freddy Moore, în 1981.

Cu câteva ore înainte de a se căsători pentru prima oară, actrița s-a cățărat pe o scară de evacuare în caz de incendiu. Ulterior a intrat pe fereastra din bucătărie pentru a avea parte de „o ultimă partidă" cu actorul din Fight Club, conform Dailystar.co.uk.

„Cred că ea a vrut doar să aibă o ultima partidă înainte de a se căsători. Era o fată frumoasă de 18 ani. Eram la Hollywood pentru un film și petreceam împreună. Eram tineri, ne distram mult.

Nimeni nu-ți dă o carte care sa-ți spună cum trebuie să te comporți. Dar cu siguranță nu credeam că va urca pe acea scară de incendiu”, a precizat Paul Carafotes, în legătură cu episodul picant din trecutul lui Demi Moore.

Demi Moore a făcut sex în trei, în timpul căsătoriei cu Ashton Kutcher

Demi Moore și Ashton Kutcher au fost căsătoriți 8 ani
Demi Moore și Ashton Kutcher au fost căsătoriți 8 ani

În timpul căsniciei cu Ashton, Demi a mărturisit în cartea sa Inside Out că l-a pus pe actor pe primul loc și a fost de acord cu fantezia lui de a permite unei alte femei să intre în dormitorul lor pentru a condimenta lucrurile.

„L-am pus pe primul loc. Așa că atunci când și-a exprimat fantezia de a aduce o a treia persoană în patul nostru, nu am spus nu. Am vrut să-i arăt cât de tare și distractivă aș putea fi”, a explicat Demi Moore.

Actrița a precizat că regretă decizia și consideră că acesta a fost unul din motivele pentru care soțul ei a înșelat-o ulterior. Demi a fost căsătorită cu actorul Ashton Kutcher timp de opt ani. Cei doi s-au despărțit în 2013.

Demi Moore a fost căsătorită 13 ani cu Bruce Willis
Demi Moore a fost căsătorită 13 ani cu Bruce Willis

Vedeta a mai fost măritată cu Bruce Willis și Freddy Moore. Alături de starul din „Die Hard” are trei fiice: Rumer, Scout şi Tallulah.

Actrița şi-a făcut debutul în film în 1981. Rolul din "Fantoma mea iubită", pelicula cu cele mai mari încasări din acel an, i-a adus o nominalizare la Globul de Aur.  În 1996, Demi Moore a dat lovitura, devenind la acea vreme cel mai bine plătită actriţă din istoria filmului. Pentru rolul din "Striptease", vedeta a primit 12,5 milioane de dolari.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
image
actualitate.net
image
actualitate.net