Un bărbat a ajuns la disperare! Ce face soția lui, atunci când vine vorba de sex: „Mă deprimă”

În era tehnologiei, chiar și partidele de sex poate să devină o raritate. Un bărbat a devenit disperat după ce a descoperit că soția lui nu mai preferă amirul, ci iubește, în schimb, să petreacă timpul pe telefon, pe rețelele de socializare. 

Un bărbat de 30 de ani trăiește o adevărată dramă. De când el și soția lui au devenit părinți, lucrurile s-au schimbat în ceea ce privește viața sexuală. 

Soția refuză să mai facă sex, dar petrece timp prețios pe telefon

Bărbatul s-a adresat unui specialist și a cerut, de urgență, ajutor sau măcar un sfat care să-i regleze viața. Acesta a mărturisit că soția lui preferă să acorde atenție rețelelor de socializare, în loc să mai facă sex. Îl respinge, iar viața lor amoroasă a devenit un adevărat haos. 

„Sexul nu se mai află în „meniul” vieții noastre. Partenera mea este mereu lipită de telefon atunci când stă în pat. Dacă îi spun soției mele că am chef de sex, în mod clar, aceasta îmi spune întotdeauna că este mult prea obosită. Apoi se răsucește în pat și se uită la rețelele de socializare, sub pătură. Asta mă deprimă teribil. 

Noi suntem împreună de 4 ani și avem un fiu, care are 1 an și 3 luni. Eu am 30 de ani, iar soția mea are 28. Recunosc cinstit, viața noastră sexuală a fost extrem de frumoasă și activă în primii doi ani de relație, însă la fel de repede s-a stins flacăra dintre noi. Ea niciodată nu are chef de sex, atunci când îi propun. Dar apetitul meu sexual este la fel de ridicat ca întotdeauna, așa că mă simt frustrat din cauza asta. 

Evident, nu aș forța-o niciodată. Cu toate acestea, îmi dau seama că dacă aș aștepta ca ea să inițieze partidele de amor, aș aștepta pentru toată viața. 

Mă doare faptul că nu-mi mai acordă atenție și nici nu are vreo apropiere față de mine, niciodată. Pur și simplu se bagă sub pătură și stă pe telefon în tot timpul pe care-l are liber. Nu știu ce să mai fac. Îmi lipsește teribil intimitatea pe care o aveam cândva, nici măcar îmbrățișări nu mai primesc”, a spus bărbatul, extrem de dezamăgit de ceea ce trăia. 

Citește și - Emma Corrin, cu sânii goi în producția „Lady Chatterley's Lover”. Actrița din „The Crown” a descris scenele de sex pe care le-a filmat

Ce sfaturi a primit din partea specialistului

Pentru că a cerut ajutor, specialistul i-a venit în întâmpinare cu ceva sfaturi pentru ca viața lor sexuală de cuplu să atingă din nou normalitatea. 

„Să ai grijă de un copil mic este obositor și poate avea un efect negativ asupra libidoului unei femei. Trebuie să comunici cu soția ta, trebuie să îi spui că îți lipsește intimitatea pe care o aveați înainte de a deveni părinți. Întreab-o dacă ai deranjat-o cu ceva, dacă se simte rău, dacă există lucruri pe care, poate, din rușine, ți le ascunde. 

Poate ai putea să îi oferi mai mult ajutor cu fiul vostru, ca ea să se poată relaxa și să perceapă altfel lucrurile. Cere-i frumos să nu mai petreacă atât de mult timp pe telefon, încearcă să găsești o modalitate să comunicați și ar trebui să funcționeze”, i-a transmis specialistul, potrivit thesun.co.uk. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
unghii jpeg
paște pixabay jpg
1 mituri despre zodii jpg jpeg
1 sarmale de post jpg jpeg
Cum să ți îmbunătățești abilitățile de ascultare în limba engleză  png
horoscop zilnic 15 aprilie jpg
riduri jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net