Emma Corrin, cu sânii goi în producția „Lady Chatterley's Lover”. Actrița din „The Crown” a descris scenele de sex pe care le-a filmat

De-a lungul timpului, nu multe actrițe au putut să vorbească sau să descrie scenele de sex pe care le-au filmat în diverse producții. Emma Corrin, starul din „The Crown”, și-a lăsat inhibițiile acasă și nu doar că s-a dezbrăcat în fața camerelor, ci a și imitat scene de sex pe care le numește, în urma experienței sale, „foarte frumoase”.

Emma Corrin a stârnit din nou controverse. Celebra actriță din „The Crown” a fost distribuită în producția „Lady Chatterley's Lover”, iar scenele la care a participat întrec orice imaginație. Cu sânii goi și în câteva cadre de sex, Emma a reușit să aprindă fantezii fierbinți în mintea bărbaților. 

Dacă ea a privit cu bucurie provocarea de a filma asemenea scene intime, mama ei nu a tratat, însă, cu același entuziasm situația și ipostazele în care s-a pus actrița Emma Corrin.

Mama actriței a plâns la vederea scenelor intime

Despre scenele de sex pe care le-a filmat, Emma Corrin a mărturisit că au fost cu adevărat frumoase, căci au spart toate barierele din filme la acest capitol și s-a pus în lumină o femeie care își controlează foarte bine sexualitatea. Lucrurile nu au fost văzute în aceeași manieră și de mama actriței Emma. Aceasta a mărturisit că mama ei a plâns în momentul în care a văzut scenele de sex filmate de fiica ei, în producție.

Starul din „The Crown” a mărturisit că este total în regulă ca femeile să-și dorească plăcere. Filmul se bazează pe romanul din 1928 al scriitorului englez D. H. Lawrence, renumit pentru descrierile extrem de explicite ale actelor sexuale. Mai mult, în roman este descrisă relația dintre o femeie din clasa superioară și un bărbat de rând, din clasa muncitorească.

Citește și - „Vreau să fac sex în fața străinilor, dar nu cred că soția mea ar fi de acord”. Un bărbat de 54 de ani a uimit cu fanteziile sale amoroase

Emma, care o interpretează pe Lady Constance „Connie” Chatterley, joacă în film alături de Jack O'Connell, care îl interpretează pe Oliver Mellors. 

„S-a pus accentul pe plăcerea femeii și a sexului”

Într-un interviu acordat pentru „People” ce a avut la bază puterea pe care o oferă acest film femeilor, Emma a mărturisit că producția este despre călătoria pe care trebuie să o parcurgă fiecare femeie în parte, pentru a-și găsi puterea sexuală, de a se descoperi pe sine și de a se strădui să simtă plăcerea. 

„Pentru că acest lucru trebuie să fie cu adevărat puternic și frumos și nu ceva ce trebuie să nu recunoști că faci sau să te simți prost, sau să-ți fie rușine”, a spus Emma Corrin, despre sex. Mai mult, actrița a mai povestit că scenele de sex sunt reale și frumoase și chiar dau putere actorilor. 

„Mi-a plăcut foarte mult faptul că s-a pus accentul pe plăcerea femeii și a sexului, în această poveste”, a mai spus actrița, despre scenele intime pe care le-a filmat. Mai mult, producția  „Lady Chatterley's Lover” prezintă o formă integrală de nuditate atât din partea actorului cu rol masculin, cât și din partea Emmei. Într-o notă de amuzament, celebra actriță din „The Crown” a menționat că orice copil conceput după vizionarea acestui film trebuie să se numească, neapărat, Emma, în cazul în care e vorba de o fetiță. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

oana roman si marius elisei
nunta insta jpg
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
FotoJet jpg
itisti specialisti it microsoft angajati birouri laptop
condimente jpeg
Pomii înfloriţi şi gazonul proaspăt tuns o fac pe actriţă sp stea numai în curte jpeg
calendar ortodox 2022 27 ianuarie aducerea moastelor sfantului ioan gură de aur jpg
image
image
image
image
image
image
dragos bucur i a dezvaluit lui mihai bobonete ce nu suporta la el jpg
iordache si bulimar jpg
razvan danciu razboinic survivor romania 2023 jpg
Sergiu Costache dur la filmari Clanul  jpg
cub Bia Khalifa png
ioana cosma (4) jpg