„Mă gândesc mereu la partide de sex cu cumnata mea”. Confesiunile neașteptate ale unui bărbat fac înconjurul internetului: „Mă excit”

Un bărbat de 41 de ani a dau frâu liber imaginației și a împărtășit povestea lui cu toată lumea. Fără inhibiții, acesta a vorbit despre cele mai intense fantezii sexuale pe care le are și despre cum se gândește mereu să facă sex cu cumnata lui. 

Fanteziile sexuale reprezintă, desigur, o normalitate, însă nu atunci când sunt legate de unul dintre personajele principale ale familiei tale! Un bărbat de 41 de ani a început să aibă tot felul de sentimente vizavi de cumnata sa. Potrivit informațiilor oferite e thesun.co.uk, bărbatul mărturisește că se excită ori de câte ori o vede pe cumnata lui și că se gândește mereu la partide de sex cu aceasta. 

„Îmi iubesc soția și mă simt vinovat”

De asemenea, bărbatul punctează faptul că și soția lui arată bine, însă cumnățica este...next level! Din aceste motive, le găsește atractive pe amândouă și nu mai știe deloc cum să facă și ce să facă, pentru a gestiona căsnicia așa cum trebuie. 

Disperat, și-a împărtășit povestea cu celebra Deidre, cea care ascultă și oferă sfaturi tuturor persoanelor care au probleme în amor. 

Individul a început prin a mărturisi că sora soției sale, cumnata de care este atât de atras, are numai 33 de ani, în comparație cu el, care are 41. Deci și acest lucru ar putea reprezenta un motiv pentru care se simte atras de ea: tinerică și neliniștită!

Citește și - „Vreau să fac sex în fața străinilor, dar nu cred că soția mea ar fi de acord”. Un bărbat de 54 de ani a uimit cu fanteziile sale amoroase

„Eu am 41 de ani, iar soția mea are 38 de ani. Suntem căsătoriți de 5 ani, avem o fetiță de 2 ani și soția mea este, din nou, însărcinată. Cumnata mea are 33 de ani. Soția mea este o femeie minunată, dar cumnata este altceva - are niște forme apetisante, e sexy și obraznică. Îmi place de ea de ani de zile... Îmi iubesc soția și mă simt vinovat pentru sentimentele pe care le am față de cumnata mea.

Din această cauză, în ultima vreme am evitat să mai stau în preajma ei, deoarece încep să mă excit atunci când este pe-aproape. Îmi e din ce în ce mai greu să nu mă gândesc la ea. M-am și masturbat în timp ce îi priveam fotografiile de pe rețelele de socializare... 

Cum fac să opresc totul aici, să nu mai am sentimente? Soția mea ar fi devastată dacă ar afla așa ceva...” a spus bărbatul.

Ce i-a recomandat specialistul

Povestea lui nu a putut fi trecută cu vederea prea ușor, așa că unul dintre specialiștii publicației menționate anterior i-a și răspuns la povestea bizară:

„Este firesc și inevitabil să găsești alte persoane atractive, din când în când. Nu putem controla gândurile și sentimentele, însă ne putem controla acțiunile. Atâta timp cât nu acționezi în consecință, nu faci nimic greșit. 

Soția și cumnata ta vor avea întotdeauna trăsături familiale similare, iar cu ajutorul acestora, vei fi mereu atras de ele. Însă, nu uita un aspect extrem de important: Nu o cunoști pe sora ei la fel de bine cum o cunoști pe soția ta!

Dacă ești fericit într-un mariaj, rămâi acolo! Și nu te mai folosi de fotografiile cumnatei pentru niciun fel de scop, căci e posibil să fii descoperit!!” i-a spus și specialistul, după ce i-a aflat povestea.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop casatorie jpeg
horoscop webp
Ghidul esential pentru administrarea insulinei   Alegerea instrumentelor potrivite jpg
Puteri paranormale, zodii jpg
Burețel pentru fond de ten, beauty blender, valabilitate jpg
fizioterapie jpg
zodii pixabay jpg
zodii muncitoare jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net