Cât de des trebuie să faci sex ca să te menții tânăr și fericit

Ultima actualizare:

Sexul ne ajută să ne păstrăm sănătoși, dar și tineri, spun specialiștii. Dar cât de des trebuie să ai relații intime pentru a îmbătrâni mai greu?

2 sex picioare jpg jpeg

Revista Psychoneuroendocrinology, citată de thehealthy.com, susține că viața sexuală are un impact major asupra îmbătrânirii. În urma unui studiu făcut pe 129 de femei, în 2017, s-a constatat că dacă faci sex cel puțin o dată pe săptămână rămâi tânăr mai mult timp.

Femeile incluse în studiu au raportat zilnic cum s-a schimbat viața lor de când fac sex regulat de cel puțin o dată pe săptămână.

"Acest tip de studiu arată doar o asociere și nu poate dovedi că activitatea sexuală a fost cauza lungimii mai mari a telomerilor.  Cu toate acestea, lungimea telomerilor este considerată a fi importantă pentru sănătatea dumneavoastră. Telomerii sunt vitali pentru o îmbătrânire sănătoasă", arată sursa citată, potrivit adevărul.ro.

Despre cum sexul afectează fericirea relației, dar și alte detalii din studiul cercetătorilor puteți citi în continuare pe adevărul.ro.

image
image
image
image
image
image
leurda planta reteta jpeg
unghii jpeg
paște pixabay jpg
1 mituri despre zodii jpg jpeg
1 sarmale de post jpg jpeg
Cum să ți îmbunătățești abilitățile de ascultare în limba engleză  png
horoscop zilnic 15 aprilie jpg
riduri jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net