Tânără de 19 ani, disperată să aibă un copil! Vrea să-și seducă tatăl vitreg: „Am început să-l mângâi sub pantaloni”

Ultima actualizare:

O tânără de 19 ani e atât de disperată să aibă un copil, încât vrea să facă acest lucru cu tatăl său vitreg, un bărbat de 41 de ani. Mai mult, a povestit un adevărat episod halucinant în care, fără voia bărbatului, aceasta i-a făcut sex oral.

Femeie sexy / Sursă foto: Pixabay
Femeie sexy / Sursă foto: Pixabay

Aceasta și-a împărtășit povestea crezând că tot ceea ce gândește este o normalitate și a vrut să afle, mai exact, ce spune un specialist despre acest lucru, potrivit thesun.co.uk.

„Am început să-l mângâi pe sub pantaloni”

Tânăra a început să povestească, spune presa internațională, cum mama ei este cea atrasă de bărbații mai tineri, iar ea, atrasă de cei mai în vârstă. Pentru că îl găsește atât de atrăgător pe tatăl său vitreg și pentru că toți prietenii ei au copii, spune ea, e disperată să devină și ea mamă și crede că soția stă chiar sub nasul ei: tatăl vitreg!

„Sunt atât de disperată să am un copil încât mă gândesc chiar să-mi seduc tatăl vitreg. Eu am 19 ani, el are 41 de ani, iar mama mea are 40 de ani. Toate prietenele mele au copii și sunt atât de geloasă. Să devin mamă este tot ce gândesc în acest moment. 

Tatăl meu vitreg este minunat. Dar mama a fost mereu atrasă de bărbați mai tineri, așa că am fost surprinsă când l-a adus acasă.

Se menține în formă, se interesează de noi și nu este genul ei obișnuit de bărbat, unul care te abuzează și se folosește de tine, fără scrupule. 

Sunt singură și am ieșit în oraș cu prietenii mei acum câteva săptămâni și am ajuns într-un club unde am întâlnit un bărbat mai în vârstă, minunat. A spus că are 35 de ani și ne-am petrecut noaptea flirtând și dansând împreună. Plănuisem să merg acasă cu el, dar a dispărut înainte de sfârșitul serii, așa că am plecat acasă, simțindu-mă tristă și frustrată.

Mama se dusese la bunica mea în weekend. Dar, intrând în casă, am încercat să fiu cât mai tăcută pentru a nu-l trezi pe tatăl meu vitreg. L-am descoperit dormind pe canapea, în fața televizorului. Arăta minunat întins acolo, bărbătește și somnoros. Nu m-am putut abține. Am început să-l sărut pe gât, apoi pe față și apoi am început să-l mângâi pe sub pantaloni.

Nu a deschis ochii, dar m-a lăsat să continui. Mi-am dat seama că se trezise. I-am făcut sex oral și i-a plăcut la nebunie, dar apoi s-a uitat îngrozit când și-a dat seama că eram eu și nu mama mea.

A doua zi, abia se putea uita la mine, dar eu doar îi zâmbeam. Acum tot ce-mi doresc este să fiu cu ei.  Ceilalți băieți pe care am ajuns să-i cunosc mi se par prostuți și imaturi în comparație cu el. Dacă aș rămâne însărcinată cu el, mama ar trebui să știe vreodată că este copilul tatălui meu vitreg?

Cred că aș putea să-l seduc din nou. Nu cred că ar fi în stare să reziste”, a spus tânăra de 19 ani. 

Citește și - Un bărbat trăiește un coșmar. Are o relație de 5 ani, dar n-a făcut niciodată sex cu iubita lui: „Nu pot să-mi țin erecția”

Ce sfaturi i-a dat specialistul

Specialistl i-a venit imediat în ajutor cu ceva sfaturi, pentru ca fata să înțeleagă mai bine situația deplasată în care se află. 

„Nu ai avut acordul tatălui tău vitreg pentru a face ceea ce ai făcut tu, deci a fost vorba de agresiune sexuală. Nu contează dacă ești femeie sau bărbat, tot trebuie să-ți dai acordul pentru sex. Te joci cu focul și s-ar putea să te denunțe la poliție.

Nu este interesat de tine, iar reacția lui a spus totul. Și să vrei un copil la 19 ani...adu-ți aminte că un copil nu înseamnă o simplă plimbare în parc, ci o responsabilitate uriașă. Fă-ți o favoare ție, mamei tale și tatălui tău vitreg și nu te mai apropia de el

Nu este normal ceea ce faci, nu este normal cum ai acționat”, i-a transmis specialistul. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
horoscop jpeg
Infidelitate jpg
barfe jpeg
esoteric 652642 1280 jpg
image png
semineu dim jpg
1 pozitiile de amor pe care femeile le iubesc ucew jpg jpeg
zodiac sign 2532970 960 720 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net