Un bărbat trăiește un coșmar. Are o relație de 5 ani, dar n-a făcut niciodată sex cu iubita lui: „Nu pot să-mi țin erecția”

Viața sexuală a unui bărbat de 64 de ani a devenit un coșmar. Deși mulți oameni ar spune că nu se mai află nici la prima, nici la a doua tinerețe și că este absolut normal ca erecția să aibă probleme la o asemenea vârstă, el încă își dorește amor cu iubita lui. Din păcate, acesta a mărturisit că sunt împreună de 5 ani, dar niciodată nu au reușit să facă sex, în tot acest timp. 

Un bărbat de 64 de ani a ajuns la disperare, după ce s-a confruntat, de mai multe ori, cu probleme cu erecția. Acesta este alături de iubita lui de 5 ani, dar niciodată nu au putut să facă sex. 

Bărbatul a cerut ajutorul unui specialist

Potrivit informațiilor oferite de thesun.co.uk, bărbatul de 64 de ani s-a adresat unui specialist, sătul fiind de problemele din dormitor. A mărturisit că este extrem de stresat că nu poate să-și satisfacă partenera, deși au atât de multe lucruri în comun. Cei doi s-au întâlnit, din întâmplare, la o cafenea, iar de atunci au fost de nedespărțit. El divorțat, ea văduvă, au decis să meargă, împreună, pe același drum. 

Deși se înțeleg bine la toate capitolele, sexul rămâne singura problemă din viața lor. Pentru că și-a dorit să rezolve acest aspect, bărbatul s-a adresat specialistului în cel mai sincer și asumat mod cu putință. 

„Chiar dacă am o relație cu partenera mea de 5 ani de zile, noi nu am făcut, încă, sex. Dormim împreună și mai încercăm, din când în când, însă eu nu pot să-mi păstrez erecția, iar actul sexual devine un adevărat dezastru atât pentru mine, cât și pentru ea. Acest aspect ne dezamăgește profund pe amândoi...

Eu am 64 de ani, iar partenera mea are 61. Eu sunt divorțat, iar ea este văduvă de foarte mult timp. Din întâmplare, ne-am întâlnit la o cafenea și de atunci ne-am tot văzut. Am început să ne cunoaștem și să locuim, mai apoi, împreună. Avem multe lucruri în comun, însî ne temem că problema legată de sex ne-ar putea afecta relația, pe viitor. 

„Ar trebui să discuți cu un medic”

Ar fi mare păcat să se întâmple așa, pentru că ne înțelegem de minune. Începe să mă streseze enorm acest lucru și vreau să găsesc o rezolvare cât mai curând cu putință. Chiar dacă avem această vârstă, între noi există pasiune și vrem să avem parte și de acte sexuale”, a spus bărbatul în mesajul adresat specialistului.

Citește și - Un bărbat a ajuns la disperare! Ce face soția lui, atunci când vine vorba de sex: „Mă deprimă”

Specialistul în sex i-a mărturisit că ar trebui să discute cu un medic și că stresul ar putea fi cauza principală a problemelor cu erecția.

„Stresul provocat de faptul că nu poți avea performanțe sexuale ți-a subminat încrederea în tine, dar ar trebui să discuți cu un medic în privința asta. Trebuie să faci demersuri pentru un control medical, pentru a vedea dacă ai o problemă medicală care necesită tratament. Pe parte emoțională, trebuie să te asiguri că între tine și partenera ta există o bună comunicare și că vă înțelegeți reciproc în aceste momente grele. Mult succes”, i-a transmis și specialistul.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
zodii pixabay jpg
1 par alb remedii jpg jpeg
Ciuperca piciorului simptome şi tratament jpeg
salata de rosii jpeg
horoscop jpeg
1 zodii bani jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net