„Nu am mai făcut sex de 15 ani cu soția mea, nu mai știu cum arată dezbrăcată!” Dezvăluirile șocate ale unui bărbat disperat

Ultima actualizare:

A face sex este esențial într-o relație/căsnicie, dar se ce întâmplă atunci când unul dintre parteneri refuză să se mai lase privit sau atins de omul de lângă el? Un bărbat a făcut dezvăluiri șocate: nu a mai făcut sex cu soția lui de 15 ani și nici măcar nu a mai văzut-o vreodată dezbrăcată, în tot acest timp. 

Cuplu cu probleme
Cuplu cu probleme

Oamenii experimentează, în relații sau căsnicii, tot felul de lucruri. Există perioade mai bune sau mai puțin bune, la fiecare în parte, însă cel mai important este echilibrul de orice fel: emoțional, sexual, fizic. 

Un soț disperat: „N-am mai făcut sex cu soția mea de 15 ani”

Într-o lume în care subiectele despre sex au început să capete o normalitate aparte, un bărbat și-a făcut curaj și a vorbit despre situația amoroasă pe care o trăiește alături de soția sa. 

Potrivit theguardian.com, acesta nu a mai făcut sex cu soția lui de 15 ani. Din cauza rupturii intime dintre ei, bărbatul a avut o aventură cu o altă femeie și, susține el, aceea a fost perioada în care s-a simțit cu adevărat iubit.

Nu rata - «Sora mea este dependentă de sexul sălbatic. A cunoscut un star și i-a făcut oral într-un club»

Din păcate sau din fericire, a renunțat la aventura pe care a avut-o pentru că a pus familia pe primul plan. A cântărit totul și a ajuns la concluzia că își poate pierde, astfel, familia. Sau, ce a mai rămas din ea...

„Sunt căsătorit de mai bine de 30 de ani, dar soția mea m-a anunțat cu mult timp în urmă că nu-și dorește o relație sexuală. Din această cauză, nu am mai făcut sex cu ea de 15 ani. Chiar și înainte de asta, sexul era ceva rar între noi. 

Cred că soția mea a dezvoltat ceva frustrări legate de corpul ei, căci rareori am văzut-o dezbrăcată în ultimii 15 ani. Face duș cu ușa închisă și dormim separat din cauza sforăitului meu, spune ea. 

Am avut o aventură în urmă cu 25 de ani și a fost de-a dreptul minunat să mă simt iubit și dorit. De dragul copiilor, însă, am renunțat. Mi-am continuat cariera și mi-am întreținut familia”, a spus bărbatul, în începutul poveștii sale. 

Își dorește cu ardoare să se mai simtă iubit

Deși a ajuns la vârsta de 60 de ani, bărbatul ar vrea să se mai simtă iubit și să aibă parte de afecțiune. A ajuns în punctul în care nu mai știe ce să facă, din cauza rupturii intime ce a survenit în urmă cu atâția ani. 

„Acum sunt în vârstă, am 60 de ani și sunt disperat. Vreau să mă simt iubit. Știu, sună patetic, dar mă simt foarte afectat de toate acestea. Mă disperă singurătatea și sunt furios! Mă enervez atunci când știu că soția mea vorbește despre căsnicia noastră, dintr-o asemenea postură. Nu vreau să despart familia mea, dar nu știu ce altceva să fac”, a mai spus bărbatul, potrivit sursei citate. 

Specialiștii i-au oferit câteva sfaturi prețioase

Pentru că situația în care se află bărbatul este una dureroasă, un specialist a încercat să-l calmeze și să-i ofere câteva sfaturi pentru problema în care se află. 

„Îmi pare rău că simți atâta durere, disperare și dorință. Mulți oameni, în situația ta, pur și simplu își împart viețile și aleg să aibă și alte relații extraconjugale... Și ar fi ceva de înțeles dacă ai lua această decizie, în ciuda riscurilor. Monogamia nu este ușoară pentru nimeni. Meriți să fii ascultat. La fel și soția ta. Poate veți găsi o cale către un fel de înțelegere reciprocă”, i-a transmis un specialist. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu vila jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net