«Sora mea este dependentă de sexul sălbatic. A cunoscut un star și i-a făcut oral într-un club»

Ultima actualizare:

O cititoare a publicației britanice Daily Star a trimis pe adresa redacției o scrisoare îngrijorătoare. Ea a menționat că sora ei este ninfomană și că a scăpat de sub control în ultima vreme.

O femeie își face griji pentru sora ei nimfomană (Foto: Pixabay)
O femeie își face griji pentru sora ei nimfomană (Foto: Pixabay)

Citește și: Cum recunoști o nimfomană? 5 semne de luat în calcul

„Sora mea este dependentă de sexul sălbatic. Femeia este scăpată de sub control. A rămas recent singură și suferă. Era profund îndrăgostită de fostul ei partener. Dar a părăsit-o în iunie, după o ceartă prostească legatî de o pisică (bănuiala mea este că căuta o scuză pentru a se despărți). S-a aruncat în brațele fostului său șef, cu care locuiește acum. Timp de săptămâni, sora mea l-a implorat să se întoarcă la ea. Ea s-a prezentat la serviciul lui, s-a pus în genunchi și a plâns, dar el s-a debarasat de ea ca de un gunoi”, așa începe scrisoarea unei femei îngrijorate de starea fizică și psihică a surorii sale. Mai mult, nimfomana în cauză ar fi și alcoolică. 

Află mai multe despre: Grace Kelly era nimfomană și distrugătoare de căsnicii! Povestea actriței

„Este obsedată de ea însăși!”

„Este obsedată de ea însăși. Zilele trecute i-am spus în mod expres că am clienți importanți și nu voi putea să o văd sau să-i răspund la telefon. Cu toate acestea, ea a continut să mă agaseze cu mesaje urgente, până când în cele din urmă am cedat și i-am răspuns. Era disperată să se laude cu un star de teapa Z ( o persoană nu foarte cunoscută n.r) pe care l-a întâlnit într-un club de noapte și căruia i-a făcut sex oral. Ea a crezut că a fost hilar. Cum a fost asta urgent? Și ce spune asta despre atitudinea ei față de mine?”, s-a întrebat femeia. Mai mult, sora îngrijorată are acum probleme în căsnicie din cauză că soțul ei o acuză că îi oferă prea multă atenție surorii sale.

Iată și: Cum recunoști o femeie ușoară. 6 indicii că ai dat peste o nimfomană

Jane O'Gorman, jurnalistă la Daily Star, i-a răspuns în felul următor: „Fiind rănită și umilită de fostul ei partener,  s-a hotărât să cadă în patima plăcerilor, dar este egoistă și imatură. Nu dă doi bani pe munca ta, pe afacerea ta sau pe relația ta. Sora ta este interesată doar de ea însăși și are nevoie de un public pentru a simți că trăiește. Dacă nu ar avea cu ce să se laude, ce ar face?

Tu îi oferi o ieșire și, fără îndoială, ea presupune că ești impresionată de viața ei. Dar totul mi se pare mai degrabă imatur, șocant și jalnic. E atât de învăluită în propria ei lume mică a sexului, a bărbaților și petrecerilor, încât a uitat cine este cu adevărat.

Fă-ți curajul de a avea o conversație față în față. Spune-i că nu poți face față altor revelații sau drame sexy, pentru că ai o viață de trăit și o afacere de condus. Dar sănătatea ei sexuală? Siguranța ei personală și reputația ei? Va fi de acord să se calmeze? Ea nu îți va plăti facturile dacă pierzi un client valoros, nu-i așa?”

Vezi și: Jojo: «Am fost nimfomană, acum sunt lesbiană!»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net