Grace Kelly era nimfoman─â ╚Öi distrug─âtoare de c─âsnicii! Povestea actri╚Ťei

11 decembrie 2015
image
Povestea de via╚Ť─â a celebrei Grace Kelly este una absolut fascinant─âFoto: AP

A fost c├óndva ÔÇ×regina de ghea╚Ť─âÔÇŁ a Hollywoodului , celebr─â pentru frumuse╚Ťea ei, dar ╚Öi pentru via╚Ťa tumultoas─â pe care a avut-o. Are ├«n palmares 11 filme ╚Öi un premiu Oscar. Grace Kelly a fost singura rival─â serioas─â pe care a avut-o Audrey Hepburn. Toate femeile au vrut s─â fie ca ea ╚Öi to╚Ťi b─ârba╚Ťii au dorit-o. Biografia ÔÇ×High Society: The Life of Grace KellyÔÇŁ, scris─â de Donald Spoto, relev─â multe detalii ne╚Ötiute despre marea actri╚Ť─â.

Multe lucruri s-au scris despre Grake Kelly, Prin╚Ťesa Grace de Moncaco, care a cucerit pe toat─â lumea cu frumuse╚Ťea ei. Se pare, ├«ns─â, c─â sub aspectul angelic s-a ascuns o personalitate ├«ndoielnic─â. Era fantezia oric─ârui b─ârbat s─â aib─â o femeie cu chip de ├«nger ╚Öi cu un comportament de prostituat─â, iar Grace Kelly ├«ntrunea aceste ÔÇ×calit─â╚ŤiÔÇŁ. A fost cu siguran╚Ť─â ╚Öi fantezia celebrului regizor Alfred Hitchcock, care a pozi╚Ťionat-o ├«n filmele ÔÇ×Dial M for MurderÔÇŁ ╚Öi ÔÇ×Rear WindowÔÇŁ, ├«n a╚Öa fel ├«nc├ót a reu╚Öit s─â transforme publicul ├«ntr-un maniac sexual, scrie publica╚Ťia britanic─â Daily Express.

Grace Kelly avea o pasiune pentru b─ârba╚Ťii mai ├«n v├órst─â

stanga
dreapta
image
image
image
image
image
image

Pove╚Ötile despre via╚Ťa ei intim─â au fost privite cu scepticism, ├«ns─â se pare c─â exist─â un s├ómbure de adev─âr. Grace Kelly a fost mereu atras─â de b─ârba╚Ťii mai ├«n v├órst─â dec├ót ea, printre care Gary Cooper. William Holden, Bing Crosby ╚Öi Ray Milland.

Deci care este adev─ârul din spatele frumuse╚Ťii angelice a actri╚Ťei Grace Kelly? Pe numele ei real Grace Patricia Kelly, frumoasa de ghea╚Ť─â a Hollywoodului s-a n─âscut pe 12 noiembrie 1929, ├«n Philadelphia (SUA). Tat─âl ei, Jack Kelly, era un milionar, fiul unor imigran╚Ťi irlandezi. Mama ei, Margaret, f─âcea parte dintr-o familie de aristocra╚Ťi din Germania. Margaret a avut patru copii: Peggy, Jack, cunoscut drept Kell, Grace ╚Öi Lizanne. Grace Kelly era o fat─â timid─â ╚Öi ru╚Öinoas─â, complexat─â de faptul c─â Peggy a fost copilul preferat al p─ârin╚Ťilor. Nimeni nu avea a╚Ötept─âri prea mari de la Grace, iar ea p─ârea ca un copil care nu promitea nimic.

├Än spatele imaginii timide, Grace ascundea o ambi╚Ťie de fier. Dup─â ce a dat gre╚Ö la admiterea colegiului din Bennington, s-a ├«nrolat ├«n prestigioasa Academie American─â a Artelor Dramatice ╚Öi a studiat teatrul ╚Öi filmul.

A fost amanta actorilor de la Hollywood

A prins gustul actoriei ├«nc─â din adolescen╚Ť─â ╚Öi ╚Öi-a f─âcut debutul ├«n teatru la o v├órst─â fraged─â. Dup─â ce s-a mutat ├«n New York, Grace Kelly a lucrat ca model pentru a se putea sus╚Ťine financiar, deoarece tat─âl ei nu o ajuta cu bani. A refuzat un contract la Hollywood ╚Öi a ├«nceput s─â lucreze ├«n teatru. ╚śi-a f─âcut debutul pe Broadway ├«n piesa lui August Strindberg, ÔÇ×The FatherÔÇŁ.  ├Äns─â, Hollywoodul a sunat-o din nou, iar ea a acceptat s─â fac─â parte din produc╚Ťia ÔÇ×Fourteen HoursÔÇŁ.

├Än a doua sa apari╚Ťie pe marile ecrane, Kelly a jucat ├«ntr-un western clasic, intitulat ÔÇ×High NoonÔÇŁ, ├«n 1952. Produc─âtorul de la Hollywood Stanley Kramer i-a oferit rolul so╚Ťiei lui Gary Cooper, cu care se pare c─â a avut ╚Öi o aventur─â, pe c├ónd ea avea doar 22 de ani, dup─â cum scrie biograful Wendy Leigh. Grace Kelly s-a ├«ndr─âgostit iremediabil de Cooper, de╚Öi acesta era c─âs─âtorit. El a fost doar ├«nceputul aventurilor amoroase pe care le-a avut Grace cu b─ârba╚Ťi mai ├«n v├órst─â dec├ót ea. Grace Kelly avea o personalitate vulcanic─â ╚Öi era foarte pasional─â ├«n rela╚Ťiile de dragoste. Actri╚Ťa era departe de a fi inocent─â, dup─â cum reiese din aventurile ei. Cu c├ó╚Ťiva ani ├«nainte, ├«n 1948, Grace s-a ├«ndr─âgostit de unul din profesorii ei de actorie, Don Richardson. Aventura lor a durat doi ani, deoarece familia ei a obligat-o s─â se despart─â de el.  C├ónd a venit acas─â cu el pentru a-l prezenta p─ârin╚Ťilor, mama ╚Öi tat─âl lui Kelly i-au umblat prin lucrurile personale ╚Öi au g─âsit ├«n bagajul lui Don Richardson un pachet de prezervative, dar ╚Öi actele de divor╚Ť. Chiar dac─â p─ârin╚Ťii ei nu au fost de acord, Grace a continuat s─â se vad─â cu profesorul ei, dar ╚Öi cu al╚Ťi b─ârba╚Ťi care aveau so╚Ťii. ├Än timp ce lucra la un film, Grace l-a cunoscut pe actorul Gene Lyons. La fel ca Richardson, Gene era c─âs─âtorit. Pentru c─â era un irlandez catolic, Lyons ar fi fost acceptat f─âr─â probleme de p─ârin╚Ťii lui Grace, dar era alcoolic. 

ÔÇ×Ce po╚Ťi s─â faci ├«ntr-un cort cu Clark Gable?ÔÇŁ

Datorit─â frumuse╚Ťii ei extraordinare, Grace Kelly nu r─âm├ónea niciodat─â f─âr─â pretenden╚Ťi. ├Än anul 1953, ├«n timp ce filma ÔÇ×MogamboÔÇŁ, ├«n jungla din Kenya, pelicul─â ce avea ├«n centru dram─â care se axa pe triunghiul amoros dintre personajele jucate de Grace Kelly, Clark Gable ╚Öi Ava Gardner, actri╚Ťa a avut o nou─â aventur─â. Grace Kelly s-a culcat cu Clark Gable ╚Öi a declarat mai t├órziu c─â: ÔÇ×Ce altdeva a╚Ö fi putut s─â fac cu Clark Gable ├«ntr-un cort, ├«n mijlocul Africii?ÔÇŁ.

Urm─âtoarele rela╚Ťii au fost pe cale s─â ├«i distrug─â cariera. L-a cunoscut pe Ray Milland ├«n timp ce lucra la filmul ÔÇ×Dial M for MurderÔÇŁ. Milland s-a ├«ndr─âgostit foarte tare de Grace, ├«ns─â so╚Ťia lui a aflat ╚Öi l-a dat afar─â din cas─â. Tabloidele vremii au catalogat-o pe Grace Kelly drept o distrug─âtoare de c─âsnicii. Actri╚Ťa ╚Öi jurnalista Hedda Hopper a mers mai departe ╚Öi a r─âsp├óndit zvonuri ╚Öocante depsre Grace Kelly. Ea a spus despre Kelly c─â era nimfoman─â. Rela╚Ťia dintre Grace ╚Öi Milland s-a ├«ntrerupt brusc, dup─â ce el ╚Öi-a dat seama c├ót de mult l-ar costa un eventual divor╚Ť.

ÔÇ×Am fost catalagot─â drept un pericolÔÇŁ

Kelly era discret─â ╚Öi se ap─âra vehement ├«n fa╚Ťa acuza╚Ťiilor ╚Öi zvonurilor despre ea: ÔÇ×Pentru c─â sunt o femeie nec─âs─âtorit─â, am fost catalogat─â drept un pericolÔÇŁ. Cu toate acestea, Grace nu a ├«nv─â╚Ťat din gre╚Öelile ei. Urm─âtoarea aventur─â pe care a avut-o cu William Holden, care l-a jucat pe so╚Ťul ei ├«n ÔÇ×The Bridges at Tokyo-RiÔÇŁ, avea s─â demonstreze acest lucru. Holden a vrut s─â divor╚Ťeze de so╚Ťia lui, Brenda Marshall, pentru Grace, dar rela╚Ťia lor s-a ├«ncheiat dup─â ce el a m─ârturisit c─â ╚Öi-a f─âcut vasectomie.

Urm─âtoarea cucerire a actri╚Ťei a fost Bing Crosby, al─âturi de care a jucat ├«n ÔÇ×The Country WifeÔÇŁ. ├Än mod ironic, Bing nu ╚Öi-a dorit-o pe Grace Kelly ├«n rolul so╚Ťiei sale din film, deoarece o considera mult prea frumoas─â. Kelly i-a dovedit c─â gre╚Öe╚Öte dup─â ce a luat premiul Oscar pentru Cea mai bun─â actri╚Ť─â, ├«nving├ónd-o pe Judy Garland.

A mai avut o rela╚Ťie cu designerul Oleg Cassini care s-a ├«ndr─âgostit iremediabil de ea. Grace Kelly voia s─â se c─âs─âtoreasc─â cu el, dar avea nevoie de acordul p─ârin╚Ťilor ei. Mama ei nu a fost foarte impresionat─â de el, de╚Öi Casinni venea dintr-o familie de aristocra╚Ťi din Rusia. Era ├«ns─â divor╚Ťat de dou─â ori ╚Öi avea doi copii, motiv pentru care nu a fost acceptat de familia actri╚Ťei. Mul╚Ťi ani mai t├órziu, au existat zvonuri c─â Grace Kelly a fost ├«ns─ârcinat─â cu Oleg Cassini, dar el nu era singurul b─ârbat cu care se vedea la acea vreme. Tabloidele vremii scriau despre o aventur─â cu actorul francez Jean-Pierre Aumont.

├Än timp ce se afla la Festivalul Interna╚Ťional de Film de la Cannes, ├«n 1955, so╚Ťul Oliviei de Havilland a convins-o pe Grace Kelly s─â fac─â o vizit─â la Monaco. Dup─â doar o or─â, Prin╚Ťul Rainer al III-lea ╚Öi-a f─âcut apari╚Ťia, chiar ├«n momentul c├ónd actri╚Ťa se preg─âtea s─â plece. Restul e istorie.

Grace Kelly a murit la v├órsta de 52 de ani, ├«n anul 1982. Chiar ╚Öi acum, povestea ei de via╚Ť─â continu─â s─â ├«i fascineze pe mul╚Ťi, iar istoria rela╚Ťiilor ei amoroase scandalizeaz─â ╚Öi presa actual─â.

kate middleton 4 jpg
cub lili sandu animat gif
cub adrian alexandrov png
vangelis afp jpg
catrinel menghia cannes (4) jpg
anna lesko
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
1 johnny depp jpg jpeg
BeFunky collage (18) jpg
laura cosoi 2
Foto mare Tom Cruise profimedia 0692428693 jpeg
cub adrian alexandrov png
iubit rihanna