Grace Kelly era nimfomană și distrugătoare de căsnicii! Povestea actriței

Ultima actualizare:

    Povestea de viață a celebrei Grace Kelly este una absolut fascinantăFoto: AP
Povestea de viață a celebrei Grace Kelly este una absolut fascinantăFoto: AP

A fost cândva „regina de gheață” a Hollywoodului , celebră pentru frumusețea ei, dar și pentru viața tumultoasă pe care a avut-o. Are în palmares 11 filme și un premiu Oscar. Grace Kelly a fost singura rivală serioasă pe care a avut-o Audrey Hepburn. Toate femeile au vrut să fie ca ea și toți bărbații au dorit-o. Biografia „High Society: The Life of Grace Kelly”, scrisă de Donald Spoto, relevă multe detalii neștiute despre marea actriță.

Multe lucruri s-au scris despre Grake Kelly, Prințesa Grace de Moncaco, care a cucerit pe toată lumea cu frumusețea ei. Se pare, însă, că sub aspectul angelic s-a ascuns o personalitate îndoielnică. Era fantezia oricărui bărbat să aibă o femeie cu chip de înger și cu un comportament de prostituată, iar Grace Kelly întrunea aceste „calități”. A fost cu siguranță și fantezia celebrului regizor Alfred Hitchcock, care a poziționat-o în filmele „Dial M for Murder” și „Rear Window”, în așa fel încât a reușit să transforme publicul într-un maniac sexual, scrie publicația britanică Daily Express.

Grace Kelly avea o pasiune pentru bărbații mai în vârstă

Poveștile despre viața ei intimă au fost privite cu scepticism, însă se pare că există un sâmbure de adevăr. Grace Kelly a fost mereu atrasă de bărbații mai în vârstă decât ea, printre care Gary Cooper. William Holden, Bing Crosby și Ray Milland.

Deci care este adevărul din spatele frumuseții angelice a actriței Grace Kelly? Pe numele ei real Grace Patricia Kelly, frumoasa de gheață a Hollywoodului s-a născut pe 12 noiembrie 1929, în Philadelphia (SUA). Tatăl ei, Jack Kelly, era un milionar, fiul unor imigranți irlandezi. Mama ei, Margaret, făcea parte dintr-o familie de aristocrați din Germania. Margaret a avut patru copii: Peggy, Jack, cunoscut drept Kell, Grace și Lizanne. Grace Kelly era o fată timidă și rușinoasă, complexată de faptul că Peggy a fost copilul preferat al părinților. Nimeni nu avea așteptări prea mari de la Grace, iar ea părea ca un copil care nu promitea nimic.

În spatele imaginii timide, Grace ascundea o ambiție de fier. După ce a dat greș la admiterea colegiului din Bennington, s-a înrolat în prestigioasa Academie Americană a Artelor Dramatice și a studiat teatrul și filmul.

A fost amanta actorilor de la Hollywood

A prins gustul actoriei încă din adolescență și și-a făcut debutul în teatru la o vârstă fragedă. După ce s-a mutat în New York, Grace Kelly a lucrat ca model pentru a se putea susține financiar, deoarece tatăl ei nu o ajuta cu bani. A refuzat un contract la Hollywood și a început să lucreze în teatru. Și-a făcut debutul pe Broadway în piesa lui August Strindberg, „The Father”.  Însă, Hollywoodul a sunat-o din nou, iar ea a acceptat să facă parte din producția „Fourteen Hours”.

În a doua sa apariție pe marile ecrane, Kelly a jucat într-un western clasic, intitulat „High Noon”, în 1952. Producătorul de la Hollywood Stanley Kramer i-a oferit rolul soției lui Gary Cooper, cu care se pare că a avut și o aventură, pe când ea avea doar 22 de ani, după cum scrie biograful Wendy Leigh. Grace Kelly s-a îndrăgostit iremediabil de Cooper, deși acesta era căsătorit. El a fost doar începutul aventurilor amoroase pe care le-a avut Grace cu bărbați mai în vârstă decât ea. Grace Kelly avea o personalitate vulcanică și era foarte pasională în relațiile de dragoste. Actrița era departe de a fi inocentă, după cum reiese din aventurile ei. Cu câțiva ani înainte, în 1948, Grace s-a îndrăgostit de unul din profesorii ei de actorie, Don Richardson. Aventura lor a durat doi ani, deoarece familia ei a obligat-o să se despartă de el.  Când a venit acasă cu el pentru a-l prezenta părinților, mama și tatăl lui Kelly i-au umblat prin lucrurile personale și au găsit în bagajul lui Don Richardson un pachet de prezervative, dar și actele de divorț. Chiar dacă părinții ei nu au fost de acord, Grace a continuat să se vadă cu profesorul ei, dar și cu alți bărbați care aveau soții. În timp ce lucra la un film, Grace l-a cunoscut pe actorul Gene Lyons. La fel ca Richardson, Gene era căsătorit. Pentru că era un irlandez catolic, Lyons ar fi fost acceptat fără probleme de părinții lui Grace, dar era alcoolic. 

„Ce poți să faci într-un cort cu Clark Gable?”

Datorită frumuseții ei extraordinare, Grace Kelly nu rămânea niciodată fără pretendenți. În anul 1953, în timp ce filma „Mogambo”, în jungla din Kenya, peliculă ce avea în centru dramă care se axa pe triunghiul amoros dintre personajele jucate de Grace Kelly, Clark Gable și Ava Gardner, actrița a avut o nouă aventură. Grace Kelly s-a culcat cu Clark Gable și a declarat mai târziu că: „Ce altdeva aș fi putut să fac cu Clark Gable într-un cort, în mijlocul Africii?”.

Următoarele relații au fost pe cale să îi distrugă cariera. L-a cunoscut pe Ray Milland în timp ce lucra la filmul „Dial M for Murder”. Milland s-a îndrăgostit foarte tare de Grace, însă soția lui a aflat și l-a dat afară din casă. Tabloidele vremii au catalogat-o pe Grace Kelly drept o distrugătoare de căsnicii. Actrița și jurnalista Hedda Hopper a mers mai departe și a răspândit zvonuri șocante depsre Grace Kelly. Ea a spus despre Kelly că era nimfomană. Relația dintre Grace și Milland s-a întrerupt brusc, după ce el și-a dat seama cât de mult l-ar costa un eventual divorț.

„Am fost catalagotă drept un pericol”

Kelly era discretă și se apăra vehement în fața acuzațiilor și zvonurilor despre ea: „Pentru că sunt o femeie necăsătorită, am fost catalogată drept un pericol”. Cu toate acestea, Grace nu a învățat din greșelile ei. Următoarea aventură pe care a avut-o cu William Holden, care l-a jucat pe soțul ei în „The Bridges at Tokyo-Ri”, avea să demonstreze acest lucru. Holden a vrut să divorțeze de soția lui, Brenda Marshall, pentru Grace, dar relația lor s-a încheiat după ce el a mărturisit că și-a făcut vasectomie.

Următoarea cucerire a actriței a fost Bing Crosby, alături de care a jucat în „The Country Wife”. În mod ironic, Bing nu și-a dorit-o pe Grace Kelly în rolul soției sale din film, deoarece o considera mult prea frumoasă. Kelly i-a dovedit că greșește după ce a luat premiul Oscar pentru Cea mai bună actriță, învingând-o pe Judy Garland.

A mai avut o relație cu designerul Oleg Cassini care s-a îndrăgostit iremediabil de ea. Grace Kelly voia să se căsătorească cu el, dar avea nevoie de acordul părinților ei. Mama ei nu a fost foarte impresionată de el, deși Casinni venea dintr-o familie de aristocrați din Rusia. Era însă divorțat de două ori și avea doi copii, motiv pentru care nu a fost acceptat de familia actriței. Mulți ani mai târziu, au existat zvonuri că Grace Kelly a fost însărcinată cu Oleg Cassini, dar el nu era singurul bărbat cu care se vedea la acea vreme. Tabloidele vremii scriau despre o aventură cu actorul francez Jean-Pierre Aumont.

În timp ce se afla la Festivalul Internațional de Film de la Cannes, în 1955, soțul Oliviei de Havilland a convins-o pe Grace Kelly să facă o vizită la Monaco. După doar o oră, Prințul Rainer al III-lea și-a făcut apariția, chiar în momentul când actrița se pregătea să plece. Restul e istorie.

Grace Kelly a murit la vârsta de 52 de ani, în anul 1982. Chiar și acum, povestea ei de viață continuă să îi fascineze pe mulți, iar istoria relațiilor ei amoroase scandalizează și presa actuală.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cuzacasastefanadevarul png
image
image
image
image
image
image
andreea spataru1 jpg
Kirk Douglas și Sergiu Nicolaescu Studiourile Buftea jpg
FotoJet (28) jpg
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net