Sarah Jessica Parker confirmă revenirea unui personaj îndrăgit în «Totul despre sex»

Sarah Jessica Parker este implicată în multe proiecte frumoase, în plan profesional. Ea va juca alături de legendara Bette Midler, într-o continuarea a peliculei de succes Hocus Pocus. Parker a dezvăluit și marea surpriză de care vor parte fanii serialului «Totul despre sex», în sezonul doi din «Just like that». 

Sarah Jessica Parker (sursa FOTO Getty)
Sarah Jessica Parker (sursa FOTO Getty)

Sarah Jessica Parker se reunește cu legendara actriță Bette Midler

Sarah Jessica Parker, 57 de ani, a avut ocazia să se reunească cu marea actriță Bette Midler, alături de care a jucat în 1993 în filmul «Hocus Pocus», o producție care a înregistrat un mare succes la public. Parker a terminat filmările la «Hocus Pocus 2» și a povestit detalii inedite din culisele platourilor de filmare. 

Citește și: Mr. Big, renegat de colegele din ”Totul despre sex”. Cum au reacționat fetele din serial când au auzit că Noth e un violator?

În producția pentru copii «Hocus Pocus», Sarah Jessica Parker, Bette Midler și Kathy Najimy interpretează rolul a trei vrăjitoare simpatice, care zboară pe mături fermecate și au parte  de o serie de aventuri magice. 

Nu rata nici: Sarah Jessica Parker, alături de soţul şi fiul ei la premiera "Totul despre sex"

Cea mai frumoasă parte a fost să fiu pe platourile de filmare cu Bette și Kathy în fiecare zi cântând și zburând, încercând să ne amintim tot ceea ce am făcut în prima parte a filmului, iar cel mai dificil aspect au fost măștile pe care a trebuit să le purtăm din cauza restricțiilor COVID.”, a spus Parker, care a participat la premieră împreună cu soțul ei, Matthew Broderick și fiicele lor gemene, pentru ET. 

Află și: Nicole Ari Parker îi ia locul lui Kim Cattrall în «Totul despre sex»

Sarah Jessica Parker a mai dezvăluit că i-a făcut o mare plăcere să revadă echipa de filmare și distribuția din Hocus Pocus, la 30 de ani, de când s-au întâlnit prima dată pe platouri.

Un personaj foarte îndrăgit revine în «Totul despre sex»

În ceea ce privește mult așteptatul serial «Totul despre sex», Sarah Jessica Parker a confirmat că filmările pentru sezonul doi din «Just like that» au fost finalizate și că fanii vor avea parte, într-adevăr, de o mulțime de surprize.

Dacă în primul sezon, Carrie Bradshaw a fost nevoită să se confrunte cu moartea marii ei iubiri, Mr. Big, iată că sezonul doi ar putea marca revenirea unuia dintre cele mai îndrăgite personaje din serial...Nu, nu este vorba despre Kim Catrall, ci de unul dintre foștii iubiți ai lui Carrie, Aidan, interpretat de John Corbett, un personaj față de care fanii serialului «Totul despre sex» au manifestat dintotdeauna o mare simpatie. 

Sarah Jessica Parker: «Nu mai pot ascunde asta» 

Sarah Jessica Parker a confirmat în sfârșit revenirea lui John Corbett în serialul «Totul despre sex», la premiera Hocus Pocus 2, marți seara, unde a oferit câteva detalii despre ce urmează în al doilea sezon.

E posibil, cred că știe toată lumea, nu mai pot ascunde asta”, a spus Parker, care o interpretează pe jurnalista Carrie Bradshaw.

Personajul lui Aidan, interpretat de actorul John Corbett, va reveni în serialul «Totul despre sex», având un contract pentru mai multe episoade.

Sezonul 2 este despre reziliență, regăsire și zâmbete", a mai adăugat Sarah Jessica Parker cu privire la serialul «Totul despre sex». 

Actrița Sarah Jessica Parker a devenit cunoscută publicului din România, în urma difuzării serialului de succes «Totul despre sex», producție care a avut un mare impact în toată lumea. Serialul a  mai avut parte de două continuări, sub forma unor lungmetraje, în 2008, respectiv 2010. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

andreea mantea
zodia care va avea un weekend de cosmar jpg
vouchere pentru energie electrica jpg
infidelitate jpeg
cub Daniel Onoriu png
loredana groza si sotul 7 webp
cub mașina moș craciun png
cub mihai traistariu png
image
image
image
image
image
image
drame de vazut pe netflix jpg
andreea mantea
cub Anamaria Barnoski png
cum sa te machiezi ca wednesday addams jpg
Meghan Markle, Prințul Harry 4  sursa   Profimedia jpg
juriul te cunosc de undeva decembrie 2022 jpg