Mr. Big, renegat de colegele din ”Totul despre sex”. Cum au reacționat fetele din serial când au auzit că Noth e un violator?

Ultima actualizare:

Mr. Big a fost renegat de propriile colege din serialul care l-a consacrat. Chris Noth, 67 de ani, simte că se năruie totul în jurul lui. Colegele din serialul ”Totul despre sex” au luat atitudine cu privire la acuzațiile de viol aduse actorului.

Chris Noth, 67 de ani, a dezmințit acuzațiile care i s-au adus - foto Gettyimages
Chris Noth, 67 de ani, a dezmințit acuzațiile care i s-au adus - foto Gettyimages

Fetele din serialul de succes ”Totul despre sex” nu își dezamăgesc telespectatoarele! Sarah Jessica Parker (56 de ani), Cynthia Nixon (55 de ani) și Kristin Davis (56 de ani) au declarat public că sunt de partea femeilor în acest scandal sexual care i-a distrus cariera lui Noth. Actorul Chris Noth a fost acuzat de viol de două femei, după ce le-a abuzat sexual în urmă cu aproape 20 de ani în două incidente separate. Din cauza scandalului, el a fost dat afară și din serialul ”The Equalizer”.

O a treia femeie îl acuză de agresiune sexuală

Zilele trecute o a treia femeie îl acuză de agresiuni sexuale pe Noth. Aceasta susține că a fost agresată de actor într-un restaurant, pe când avea doar 18 ani. Potrivit revistei ”People”, femeia, care folosește pseudonimul Ava în public, a declarat că: ”Îmi ținea fața cu ambele mâini și mă forța să mă așez în poala lui. Am încercat să îl opresc, dar e mult mai puternic și mai mare decât mine”. Noth a fost acuzat la finele săptămânii trecute de două femei de viol. Una dintre femei a povestit că a fost agresată în 2004, în apartamentul actorului din West Hollywood, în timp ce cea de a doua a fost agresată în 2015, în apartamentul actorului din New York.

Chris Noth e însurat și are doi copii

Conform declarațiilor celor două, ambele au fost obligate să întrețină nrelații sexuale în pofida faptului că încercau să îl oprească pe Noth. Actorul care l-a interpretat pe Mr. Big din serialul ”Totul despre sex” a dat lămuriri presei spunând că ”acuzațiile formulate împotriva mea de persoane pe care le-am întâlnit acum mulți ani, poate zeci de ani, sunt categoric false. Relațiile de atunci au fost consensuale”, a declarat Noth într-un comunicat preluat de AFP. Chris Noth este căsătorit din 2012 cu Tara Wilson și au doi copii, pe Keats, de un an și pe Orion, de 13 ani. Actorul care are o înălțime de 1,85 metri are în conturi o avere estimată la 15 milioane $.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net