Mr. Big, renegat de colegele din ”Totul despre sex”. Cum au reacționat fetele din serial când au auzit că Noth e un violator?

Mr. Big a fost renegat de propriile colege din serialul care l-a consacrat. Chris Noth, 67 de ani, simte că se năruie totul în jurul lui. Colegele din serialul ”Totul despre sex” au luat atitudine cu privire la acuzațiile de viol aduse actorului.

Chris Noth, 67 de ani, a dezmințit acuzațiile care i s-au adus - foto Gettyimages
Chris Noth, 67 de ani, a dezmințit acuzațiile care i s-au adus - foto Gettyimages

Fetele din serialul de succes ”Totul despre sex” nu își dezamăgesc telespectatoarele! Sarah Jessica Parker (56 de ani), Cynthia Nixon (55 de ani) și Kristin Davis (56 de ani) au declarat public că sunt de partea femeilor în acest scandal sexual care i-a distrus cariera lui Noth. Actorul Chris Noth a fost acuzat de viol de două femei, după ce le-a abuzat sexual în urmă cu aproape 20 de ani în două incidente separate. Din cauza scandalului, el a fost dat afară și din serialul ”The Equalizer”.

O a treia femeie îl acuză de agresiune sexuală

Zilele trecute o a treia femeie îl acuză de agresiuni sexuale pe Noth. Aceasta susține că a fost agresată de actor într-un restaurant, pe când avea doar 18 ani. Potrivit revistei ”People”, femeia, care folosește pseudonimul Ava în public, a declarat că: ”Îmi ținea fața cu ambele mâini și mă forța să mă așez în poala lui. Am încercat să îl opresc, dar e mult mai puternic și mai mare decât mine”. Noth a fost acuzat la finele săptămânii trecute de două femei de viol. Una dintre femei a povestit că a fost agresată în 2004, în apartamentul actorului din West Hollywood, în timp ce cea de a doua a fost agresată în 2015, în apartamentul actorului din New York.

Chris Noth e însurat și are doi copii

Conform declarațiilor celor două, ambele au fost obligate să întrețină nrelații sexuale în pofida faptului că încercau să îl oprească pe Noth. Actorul care l-a interpretat pe Mr. Big din serialul ”Totul despre sex” a dat lămuriri presei spunând că ”acuzațiile formulate împotriva mea de persoane pe care le-am întâlnit acum mulți ani, poate zeci de ani, sunt categoric false. Relațiile de atunci au fost consensuale”, a declarat Noth într-un comunicat preluat de AFP. Chris Noth este căsătorit din 2012 cu Tara Wilson și au doi copii, pe Keats, de un an și pe Orion, de 13 ani. Actorul care are o înălțime de 1,85 metri are în conturi o avere estimată la 15 milioane $.

Faimosii Survivor Romania joc imunitate Foto Pro TV jpg
Ahmet Eyüp Türkaslan, Facebook jpg
front 1 Beyonce (gettyimages) jpg
Cutremur Turcia, Getty jpg
Cutremur în Turcia FOTO Profimedia
Survivor Romania webp
Farul CSU Craiova, Sportpictures jpg
miri nunta jpeg
image
image
image
image
image
image
front 1 Beyonce (gettyimages) jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
cosmin selesiB jpg
Kim Petras Sam Smith la Grammy 2023 profimedia 0754344361 jpg
cub bianca rus png
cub cristina cioran png