Revine Kim Cattrall în "Totul despre sex"? Indiciile care i-au extaziat pe fani

Ultima actualizare:

Fanii serialului "Totul despre sex" sunt în culmea fericirii, după ce ultimul episod a oferit indicii clare că personajul Samantha, interpretat de Kim Cattrall, ar putea reveni. 

image

Serialul "Totul despre sex" a fost un adevărat fenomen acum 20 de ani când a fost difuzat pentru prima dată în SUA. 

În 2021 au apărut primele zvonuri unui nou sezon de 10 episoade și aproape toți actorii care au cunoscut faima datorită serialului, inclusiv Sarah Jessica Parker, s-au manifestat încântați. Singura care a refuzat vehement să facă parte dintr-o nouă serie "Totul despre sex" a fost actrița Kim Cattrall. 

Serialul a debutat anul trecut cu un nou sezon, însă fanii au fost dezamăgiți când personajul Samantha nu și-a făcut deloc apariția. Producătorii au anunțat că au exclus-o din scenariu deoarece Kim Cattrall nu și-a dorit să revină pentru o nouă serie. Potrivit scenariului, Carrie și Samantha s-au certat și prin urmare Samantha a părăsit New York pentru Londra.

Cu toate acestea, ultimul episod din "Totul despre sex" arată mesajele dintre Carrie și Samantha, în care cele două plănuiesc să se revadă în Paris. 

"Sunt în Paris, ai vrea să ne vedem pentru un cocktail", spune Carrie, în mesajul trimis bunei sale prietene. 

"Sună fabulos.", răspunde Samantha, în stilul caracteristic. 

Acest final enigmatic al episodului a pus fanii pe jar, deoarece mulți speră ca actrița Kim Cattrall să se fi răzgândit și să facă o surpriză publicului, notează dailymail.com.

Conflictul dintre actrițele Kim Cattrall și Sarah Jessica Parker a pornit de la bani

Actrița Sarah Jessica Parker a dobândit o notorietate uimitoare, după ce a jucat rolul lui Carrie Bradshaw în serialul "Totul despre sex". Totuși una dintre vedetele incontestabile ale serialului, ce părea că strălucește chiar mai puternic decât actrița principală, a fost Kim Cattrall, care interpreta rolul carismaticei Samantha Jones. 

Se zvonește că Sarah Jessica Parker și Kim Cattrall au avut multe dispute pe platourile de filmare și nu erau deloc în relații bune. Kim Cattrall a recunoscut într-un interviu că motivul pentru care nu s-ar întoarce pentru un nou sezon este că ar primi mai puțini bani decât colega sa, Sarah Jessica Parker. 

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net