Sarah Jessica Parker, reacție la acuzațiile de agresiune sexuală aduse actorului din «Totul despre sex»

Cele mai recente acuzații de agresiune sexuală formulate împotriva actorului Chris Noth, un personaj-cheie în seria ”Totul despre sex” nu le-au lăsat indiferente pe colegele acestuia. Sarah Jessica Parker a semnat, alături de Cynthia Nixon și Kristin Davis, un comunicat în care își arată sprijinul față de femeile care au făcut aceste dezvăluiri.

Sarah Jessica Parker este de partea femeilor care l-au acuzat pe Chris Noth de agresiune sexuală
Sarah Jessica Parker este de partea femeilor care l-au acuzat pe Chris Noth de agresiune sexuală

Acuzațiile de agresiune sexuală îndreptate împotriva lui Chris Not, interpretul lui Mr. Big din ”Totul despre sex”, umbresc lansarea mult așteptatei continuări a serialului, „And Just Like That”. În mod ironic, personajul lui Chris Noth este ucis de scenariști chiar în primul episod al noii serii.

Colegele lui Chris Noth par să se poziționeze mai degrabă în tabăra femeilor care-l acuză pe Chris Noth de agresiune sexuală. Sarah Jessica Parke, Cynthia Nixon şi Kristin Davis, s-au declarat „întristate” de acuzaţiile de agresiune sexuală aduse lui Chris Noth.

Aceasta este o nouă lovitură încasată de Chris Noth, care a fost dat afară din serialul „The Equalizer” al CBS, luni, după ce dezvăluirile făcute în urmă cu câteva zile de The Hollywood Reporter.

La finalul săptămânii trecute, A3 Artists Agency a anunţat că nu îl va mai reprezenta pe actor, ca urmare a acuzaţiilor de agresiune sexuală care i-au fost aduse, iar societatea Peloton a renunţat la spoturile în care apărea actorul.

Sarah Jessica Parker: ”Sprijinim femeile care au împărtăşit  experienţele lor dureroase”

Într-un comunicat publicat online luni şi atribuit actriţelor Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon şi Kristin Davis, acestea își exprimă aprecierea pentru femeile care au ieşit public şi au vorbit despre experienţele lor.

„Suntem profund întristate să auzim acuzaţiile aduse lui Chris Noth. Sprijinim femeile care au ieşit şi au împărtăşit  experienţele lor dureroase. Ştim că trebuie să fie ceva foarte dificil de făcut şi le apreciem pentru asta”.

Chris Noth, acuzat de trei femei

The Hollywood Reporter a scris săptămâna trecută că două femei îl acuză pe actor de agresiune.

Una dintre acestea susţine că a fost violată de Noth în 2004, în apartamentul actorului din West Hollywood, când a venit să-i returneze o carte împrumutată după ce s-au întâlnit lângă piscina clădirii.

Cealaltă femeie a mers la o întâlnire cu Chris Noth la New York în 2015. El a invitat-o apoi în apartamentul său, unde ar fi agresat-o.

Noth a negat acuzaţiile, numindu-le „categoric false”. El a spus că întâlnirile cu cele două şi relaţiile dintre ei au fost consimţite.

Femeile, care nu şi-au dezvăluit identitatea, nu se cunoşteau şi au contactat publicația independent una de cealaltă. 

O altă femeie a susținut, pentru revista People, că a fost agresată sexual de actor, într-un restaurant, atunci când avea 18 ani. 

Femeia care s-a prezentat sub pseudonimul de Ava, mărturisește că a scăpat cu greu de insistențele actorului și că acesta nu a ținut cont de faptul că i-a spus nu de repetate ori. "Am încercat să îl fac să se oprească, dar pur și simplu nu m-a ascultat”, este relatarea femeii, care a fost hărțuită de actor în urmă cu 12 ani, pe vremea în care lucra ca ospătăriță într-un restaurant din New York. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
92f0a716 3d25 49fe 9a40 fbfef5803f44 jpeg
Banner Andreea Raicu
sanziana negru si stefan floroaica jpeg
chrissy teigen rochie profimedia jpg
sofia vicoveanca jpeg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
Un singur lucru nu i-a fost pe plac Anamariei Ferentz, spectacolul Carmen pus în scenă la Opera din Viena
cub andreea balan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net