Chris Noth, Mr. Big din "Totul despre sex", şi-a ameninţat fosta iubită cu moartea: "Te voi desfigura"

Ultima actualizare:

Una dintre fostele iubite ale lui Chris Noth, cunoscut pentru rolul lui Mr. Big din serialul “Totul despre sex”, l-a acuzat pe actor că a bătut-o şi ameninţat-o cu moartea.

Chris Noth foto: AFP
Chris Noth foto: AFP

Supermodelul Beverly Johnson a povestit, în documentele depuse în 1995 la un dosar de acuzare a actorului, că Noth (67 de ani) i-a spus că o va desfigura.

Conform mirror.co.uk, Beverly Johnson (69 de ani) şi Chris Noth au avut o relaţie între anii 1990 şi 1995. Atunci, actor din serialul “Totul de sex” ar fi bătut-o pe iubita sa şi ar fi ameninţat-o în 25 de daţi diferite cu moartea. El chiar ar fi spus că îi va ucide câinele.

Johnson a depus acte pentru a cere un ordin de restricţie împotriva lui Noth, în 1995, dar nu a reuşit să obţină actul. Actorul,care la vremea respectivă juca în serialul “Law&Order” a negat mereu afirmaţiile făcute de fosta sa iubită.

“Beverly a spus unui prieten că nu a fost niciodată mai speriată în viaţa ei. Nu credea că cineva aşa bun şi cald se poate transforma subit într-un monstru”, au declarant apropiaţi ai modelului.

Chris Noth, acuzat de viol de două femei

Chris Noth a mai fost acuzat, săptămâna aceasta, de alte două femei, care susţin că le-a agresat, şi de o a treia, care spune că a avut un comportament nepotrivit.

Două femei, ale căror identitate nu a fost făcută publică, susţin că Noth le-a violat în 2004, respectiv 2005.

El a mai fost acuzat şi de actriţa Zoe Lister-Jones că a venit beat pe platourile de filmare al “Law & Order”, acum mai bine de un deceniu. “Avea un pahar de bere din care bea între duble. O data, m-a luat de gât şi mi-a spus că miros bine”, a declarat actriţa.

Cum se apără Chris Noth

Starul din “Totul despre sex” a negat acuzaţiile şi a declarat că relaţiile sexuale au fost consensuale. “Acuzaţiile care mi-a fost aduse de persoane pe care le-am cunpscut ani, chiar decenii în urmă, sunt categoric false. Nu ştiu de ce au ieşit iar la iveală, dar nu am agresat acele femei”, a declarat Noth.

Mr. Big, ucis în noul sezon “Totul despre sex”

Distribuţia originală a serilului "Totul despre sex" Foto: AFP
Distribuţia originală a serilului "Totul despre sex" Foto: AFP

Chris Noth a rămas în memoria publicului după rolul lui Mr. Big, iubitul lui Carrie Bradshaw, din “Totul despre sex”. El a revenit în noul sezon al serialului, “And Just Like That…”, dar personajul său a murit în urma unui infarct în primul episode, spre surprinderea tuturor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
copii adela popescu radu valcan jpg
cub alex dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net