Nicole Ari Parker îi ia locul lui Kim Cattrall în «Totul despre sex»

Ultima actualizare:

    Vedetele din serialul originalFotografii: Profimedia
Vedetele din serialul originalFotografii: Profimedia

Sarah Jessica Parker a exclus-o pe Kim Cattrall din continuarea serialului ”Totul despre sex” după ce s-au certat. Dar fanii au făcut scandal că nu vor filmul fără Samantha.

Mare bucurie a fost în rândul fanilor din întreaga lume când au aflat că se pregăteşte continuarea serialului de succes ”Totul despre sex”. Însă cu toţii au fost dezamăgiţi când au aflat că urma să fie exclusă sexy Samantha Jones, personajul interpretat de Kim Cattrall (65 de ani). De aceea, s-a luat decizia ca personajul să fie păstrat, dar actriţa să fie înlocuită.În locul lui Kim a fost distribuită actriţa Nicole Ari Parker (50 de ani), cunoscută pentru rolul din filmul ”Jurnalul unei vedete de film porno” din 1997. Sarah Jessica Parker (56 de ani), care are o avere de 250 milioane de dolari, a avut tensiuni cu Cattrall, care are în conturi 60 de milioane de dolari, în timpul filmărilor. Parker ar fi format o clică împreună cu celelalte două actriţe care au deţinut rolurile principale, Cynthia Nixon (55 de ani), interpreta Mirandei Hobbes, şi Kristin Davis (56 de ani), interpreta Charlottei York Goldenblatt, împotriva lui Cattral.


    Nicole Ari va juca rolul Samanthei Jones, în locul lui Kim
Nicole Ari va juca rolul Samanthei Jones, în locul lui Kim

Sarah Jessica Parker a cerut eliminarea personajului

Deja nu mai vorbeau cu ea la sfârşitul serialului. Mai târziu, Cattrall a luat foc când Parker i-a transmis condoleanţe după ce a murit fratele ei, la numai 55 de ani, în 2018:” Nu faci parte din familia mea. Nu îmi eşti prietenă… Încetează să ne foloseşti tragedia pentru a-ţi recăpăta imaginea de «persoană drăguţă»”.

Sarah Jessica Parker, interpreta personajului Carrie Bradshaw, a susţinut că Samantha nu mai era personaj important în ”Totul despre sex”. Ea a mai precizat că nu este adevărat că duşmănia dintre ea şi Kim ar fi dus la eliminarea acestuia. Însă fanii nu au lăsat-o să elimine personajul jucat de aceasta, aşa cum a dorit. Serialul original ”Totul despre sex” a adus câştiguri de 418,8 milioane de dolari. A durat 6 sezoane, a obţinut 8 Globuri de Aur şi a stat la baza realizării a două filme pentru marele ecran, lansate în 2008 şi 2010.

image
image
image
image
image
image
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net