O a treia femeie îl acuză pe actorul Chris Noth de agresiune sexuală: «I-am spus nu de nenumărate ori»

Chris Noth, actorul care l-a interpretat pe Mr Big în serialul Sex and The City, este acuzat de o a treia femeie de agresiune și hărțuire sexuală. 

image

Zilele trecute, numele lui Chris Noth a fost legat de agresiune sexuală. Două femei au afirmat că au fost agresate de actor, însă acesta a negat vehement informațiile oferite de către acestea. O altă femeie susține că a fost agresată sexual de actor, într-un restaurant, atunci când avea 18 ani. 

Într-un interviu acordat publicației People, femeia care s-a prezentat sub pseudonimul de Ava, mărturisește că a scăpat cu greu de insistențele actorului și că acesta nu a ținut cont de faptul că i-a spus nu de repetate ori. "Am încercat să îl fac să se oprească, dar pur și simplu nu m-a ascultat, este relatarea femeii", care a fost hărțuită de actor în urmă cu 12 ani, pe vremea în care lucra ca ospătăriță într-un restaurant din New York. 

image

"Îmi ținea fața cu ambele mâini și încerca să mă așeze în brațele lui. M-a împins într-o masă, iar toată lumea era amuzată de situație. Am încercat să îl opresc, dar era atât de mare în comparație cu mine...și beat", a povestit Ava. 

Actorul nu a oferit o replică oficială privind relatarea Avei, însă a negat vehement acuzațiile aduse de celelalte două femei. 

"Acuzaţiile formulate împotriva mea de persoane pe care le-am întâlnit acum ani, dacă nu de zeci de ani, sunt categoric false", a reacţionat într-un comunicat transmis AFP actorul în vârstă de 67 de ani. "Relaţiile au fost consensuale", insistă el.

"'Nu' înseamnă întotdeauna 'nu' - aceasta este o limită pe care nu am depăşit-o", a declarat Chris Noth. "Este greu să nu te întrebi când apar aceste poveşti. Nu ştiu exact de ce ies la suprafaţă acum, dar ştiu asta: nu le-am agresat pe aceste femei", conchide actorul.

Actorul ar fi agresat sexual două femei

Una dintre acestea susţine că a fost violată de Noth în 2004 în apartamentul actorului din West Hollywood, când a venit să-i returneze o carte împrumutată după ce s-au întâlnit lângă piscina clădirii.

Cealaltă femeie a mers la o întâlnire cu Chris Noth la New York în 2015. El a invitat-o apoi în apartamentul său, unde susţine că actorul a agresat-o.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
image
actualitate.net
image
actualitate.net