Mr. Big din «Totul despre sex», izgonit de nevastă după acuzațiile de viol

Lovitură după lovitură! Chris Noth, binecunoscut pentru rolul Mr. Big din ”Totul despre sex”, a rămas fără soţie şi fără roluri după ce 4 femei l-au acuzat de agresiune sexuală. 

După ce a fost acuzat de patru femei de agresiuni sexuale, dintre care două susţin că le-a violat, soţia lui, Tara Wilson (39 de ani), împreună cu care are doi copii, se gândeşte serios să divorţeze. Acesta este primul Crăciun pe care Noth l-a petrecut departe de familie. El neagă cu vehemenţă acuzaţiile care i se aduc.

Chris Noth este însurat cu Tara Wilson de 9 ani. Foto: Profimedia
Chris Noth este însurat cu Tara Wilson de 9 ani. Foto: Profimedia

Recunoaşte că a făcut sex cu reclamantele, dar susţine că a fost vorba de sex consimţit de acestea. Noth nu vrea să-şi piardă soţia şi speră să-şi petreacă împreună cu ea şi cu cei doi copii ai lor, Orion, de 13 ani, şi Keats, de 1 an, sfârşitul de an.

De aceea nu a renunţat la verighetă. În schimb, Tara, care i-a fost soţie timp de nouă ani, a renunţat deja la verighetă.

Chris Noth, care are o avere de 16 milioane de dolari, a fost renegat şi de propriile colege din serialul care l-a consacrat.

Sarah Jessica Parker (56 de ani), Cynthia Nixon (55 de ani) şi Kristin Davis (56 de ani) au declarat public că sunt de partea femeilor în acest scandal sexual. Din cauza scandalului, Noth a fost dat afară şi din serialul ”The Equalizer”.

Cynthia Nixon: «Nu am vrut să joc în serial din cauza scenariului»

Cynthia Nixon, 55 de ani, a dezvăluit că a urât încă de la început faptul că în serialul ”Totul despre sex”, care a consacrat-o, era descrisă drept o ”cursă nocivă a conflictului dintre sexe”.

Miranda din ”Totul despre sex” e lesbiană declarată. Foto: Profimedia
Miranda din ”Totul despre sex” e lesbiană declarată. Foto: Profimedia

Ea a acceptat să revină în distribuţie după ce Sarah Jessica Parker a avut grijă ca scenariul să fie mai diversificat şi să includă replici şi teme de actualitate legate de minorităţile sexuale. Miranda din ”Totul despre sex” este lesbiană declarată, măritată din 2012 cu o femeie, împreună cu care are trei copii.

Ea joacă şi în continuarea serialului, intitulat „Şi uite aşa”, din care lipseşte Kim Cattrall (64 de ani). Serialul original a adus câştiguri de 418,8 milioane de dolari.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cuzacasastefanadevarul png
image
image
image
image
image
image
andreea spataru1 jpg
Kirk Douglas și Sergiu Nicolaescu Studiourile Buftea jpg
FotoJet (28) jpg
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net