„Am fost beată și am făcut sex cu șeful meu. Și-a băgat mâinile sub rochia mea și...” Dezvăluirile șocante ale unei femei

O femeie de 29 de ani a făcut confesiuni șocante. Sub aburii alcoolului, a ajuns să facă sex cu propriul său șef, pe o bancă, imediat după o petrecere a companiei. Potrivit The Sun, femeii îi era teamă să nu afle iubitul său, întrucât vărul acestuia, care îi este coleg, a văzut întreaga scenă. 

O femeie a făcut sex cu propriul șef
O femeie a făcut sex cu propriul șef

Șocată de cele întâmplate și dorindu-și să se schimbe, a apelat la ajutorul unui specialist. 

„Dacă îmi dai băutură, mă transform”

Băutura, în special vinul, mă transformă într-o persoană pe care nu o recunosc și sunt îngrijorată că ultimele mele isprăvi au mers prea departe. 

Ultima dată când am băut prea mult, am făcut sex cu șeful meu și cred că vărul prietenului meu, care lucrează cu mine, ar fi putut să mă vadă. În mod normal, sunt rezervată și liniștită, dar dacă îmi dai un pahar sau două de băutură, mă transform în altcineva, iar faptele mele nu au nicio explicație logică. 

Avem o viață socială foarte bună la locul de muncă, dar de câteva ori am devenit prea amețită - m-am sărutat cu diferite colege și chiar cu șeful meu, la o petrecere a companiei. 

Eu am 29 de ani, iar iubitul meu are 31 de ani. Suntem împreună de doi ani și suntem foarte fericiți. Recent, am fost la o petrecere la serviciu și am pierdut socoteala câte pahare de vin am băut.

Spre sfârșitul serii, am avut un adevărat șoc atunci când m-am ridicat să plec și am constatat că abia puteam să merg.

Șeful meu, care are 38 de ani, m-a ajutat afară să găsesc un taxi. Am ajuns să ne așezăm pe o bancă și următorul lucru pe care l-am văzut a fost că eram unul peste altul, iar mâinile lui erau sub rochia mea. Am făcut sex acolo, pe banca aceea, în stradă. 

În timp ce mă ridicam să chem un taxi, l-am văzut pe vărul iubitului meu întorcându-se și urcându-se într-un alt taxi. Niciodată nu mi-am revenit atât de repede dintr-o beție, probabil din cauza fricii. M-am simțit atât de vinovată și îngrozită că vărul iubitului meu îi va spune totul, așa că i-am mărturisit chiar eu. El încă mă mai vrea, dintr-un motiv necunoscut.

Nu înțeleg de ce o fac. Sunt așa doar când beau. Am nevoie de ajutor - poate o terapie”, a spus femeia, șocată de cele întâmplate. 

Răspunsul specialistului nu a întârziat să apară

Specialistul nu a întârziat să-i dea femeii câteva sfaturi și i-a sugerat să micșoreze cantitatea de alcool pe care o consumă la petreceri, pentru a nu mai ajunge în situații scandaloase. 

„Alcoolul îți scade inhibițiile, făcându-te să te simți mai puțin conștient de tine însuți și te poate face să te comporți impulsiv. Dacă crezi că bei prea mult, sunt șanse să fie așa.

A accepta faptul că este posibil să ai o problemă cu băutura este, poate, cel mai curajos pas pe care îl poți face pentru a-ți recăpăta controlul asupra vieții. El te-a iertat și, fără îndoială, îți respectă onestitatea. Spune-i că ai de gând să cauți ajutor și că ai nevoie, negreșit, și de  sprijinul său”, i-a transmis specialistul. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
femeie trista jpg
image png
fata blonda zodii horoscop shutterstock 109970870 jpg
inselat jpeg
pardoseli dim jpg
zodii pixabay jpg
Cea mai tare rețeta de cozonac și cea mai căutată în comunitatea de cooking
relație jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net