Serialul de pe HBO care i-a captivat pe români! Este plin de tensiune și scene de sex

Ultima actualizare:

Pe platforma HBO Max puteți urmări o producție italiană în care se vorbește doar în latina veche! Serialul a fost bine primit de public și critici!

hbo max jpg

Vorbim serialul istoric „Romulus", care ne duce la mijlocul secolului al VIII-lea î.Hr. și spune povestea creării celui mai puternic oraș al antichității - Roma, în două sezoane! Un film incitant, foarte bine documentat istoric și plin de acțiune. Nu lipsesc nici scenele de sex explicite sau scenele pline de cruzime care te introduc în acea lume de acum 2.700 de ani!

Serialul în care se vorbește limba latină arhaică

Serialul vorbește despre povestea lui Romulus și a fratelui său geamăn, Remus, din secolul al VIII-lea înainte de Hristos, văzută prin ochii a trei personaje marcate de moarte, singurătate și violență: Iemos, Wiros și Ilia. Serialul nu vorbește despre legenda clasică a lui Romulus și Remus care au fost crescuți de o lupoaică, ci se concentrează pe redarea dinamicii dintre triburile primitive din care s-a născut măreața Roma. 

Nu povestim de fapt legenda lupei care salvează gemenii”, explică producătorul executiv Marco Chimenz. Remus, conform relatărilor antice, a fost ucis de fratele său odată ce a trecut mai târziu granița orașului său, însă în serial lucrurile stau cu totul altfel.

Avem o lupoaica, dar este o lidera de gherilă, o femeie care conduce un grup de proscriși pentru a lupta împotriva puterii stabilite. Ea are deja o idee despre Roma, care este un loc idealizat care poate elibera bărbații și femeile de frica de natură, de zei și de asuprirea și sclavia constantă. Este o ideologie foarte modernă", a mai spus acesta. 

Știm că producțiile în alte limbi decât engleza prind foarte bine la public, însă în ceea ce privește serialul Romulus, aici lucrurile sunt cu totul inedite, iar echipa a colaborat cu istorici și lingviști pentru a putea reda limba vorbită în secolul al VIII-lea î.Hr. Regizorul Matteo Rovere a spus pentru Variaty că serialul este „o mare frescă epică [și] o reconstituire extrem de realistă a evenimentelor care au dus la fondarea Romei. În plus acesta combină sentimentele umane și facțiunile [familiale]" și este, de asemenea, „o investigație asupra originilor și semnificației profunde a puterii în Occident: o călătorie într-o lume arhaică și înfricoșătoare, în care totul este sacru, iar oamenii simt pretutindeni prezența misterioasă și ostilă a zeilor".

image
image
image
image
image
image
dana budeanu jpg
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net