Harry Potter revine, într-un nou serial. Fanii sunt în delir: vezi câte sezoane s-au anunțat

Ultima actualizare:

Pentru toți iubitorii seriei de filme și universului „Harry Potter”, HBO Max vine cu o veste ce sigur vă va încânta. După 25 de ani de la lansarea primei cărți, povestea ce i-a cucerit pe milioane de fani revine de data aceasta pe micile ecrane, într-un nou serial. Autoarea cărțiilor, J.K. Rowling (57 de ani), va fi producător executiv al noii serii.

„Harry Potter” revine pe marile ecrane sub formă de serial
„Harry Potter” revine pe marile ecrane sub formă de serial

Noua ecranizare „Harry Potter” va fi o „adaptare fidelă” a cărților extrem de populare despre lumea vrăjitorilor, scrise de autoarea britanică J.K. Rowling (57 de ani), care va fi producător executiv, alături de Neil Blair și Ruth Kenley-Letts. Fiecare dintre cele șapte volume din serie, care au fost publicate între anii 1997- 2007, va beneficia de câte un sezon.

„Noua serie va cuprinde o nouă distribuție care va conduce o nouă generație de fandom (n.r. - un grup creat de fani entuziaști), plină de detalii fantastice, personaje mult iubite și locații dramatice pe care fanii Harry Potter le iubesc de peste 25 de ani", se arată într-un comunicat al HBO Max, potrivit Sky News.

«Harry Potter» este un fenomen cultural”

„Angajamentul lui Max de a păstra integritatea cărților mele este importantă pentru mine și aștept cu nerăbdare să fac parte din această nouă adaptare care va permite un grad de profunzime și detaliu oferit doar de un serial de televiziune de lungă durată”, a declarat autoarea J.K. Rowling.

„Suntem încântați să oferim publicului oportunitatea de a descoperi Hogwarts într-un mod cu totul nou. «Harry Potter» este un fenomen cultural și este clar că există o dragoste și o sete de nestăvilit pentru Lumea Vrăjitorilor.

În parteneriat cu Warner Bros Television și J.K. Rowling, acest nou serial Max Original va explora fiecare dintre cele șapte cărți emblematice, de care fanii au continuat să se bucure în toți acești ani”, a adăugat și Casey Bloys, președintele și CEO al HBO & Max Content.

De asemenea, David Heyman, care a produs toate cele opt lungmetraje „Harry Potter”, este în prezent în discuții să revină în aceeași funcție și pentru noul serial.

J.K. Rowling, una dintre cele mai de succes autoare din toate timpurile

J.K. Rowling este una dintre cele mai de succes autoare din toate timpurile. Cele șapte cărți „Harry Potter” care i-au adus celebritatea s-au vândut în peste 500 de milioane de exemplare, în întreaga lume. Recent, ea a fost criticată pentru opiniile sale cu privire la identitatea de gen, după ce, în 2020, a făcut o serie de tweet-uri cu declarații despre acest subiect. Scriitoarea şi-a arătat sprijinul faţă de o cercetătoare concediată de la Centrul pentru Dezvoltare Globală care a publicat online mai multe mesaje împotriva persoanelor transsexuale, printre care: „bărbaţii nu se pot schimba în femei”.

De asemenea, în februarie, într-un podcast intitulat „The Witch Trials of JK Rowling” („Procesele de vrăjitorie ale lui JK Rowling”, n.r), ea a spus că știa că opiniile și comentariile sale cu privire la problemele transgender îi vor face pe unii fani Harry Potter „profund nefericiți”, dar a adăugat că, în egală măsură, „o tonă de fani Potter au fost recunoscători pentru ceea ce a spus”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!      

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Thassos, Grecia FOTO Shutterstock
prosoape jpeg
christian al VII lea jpeg
camera hotel png
Pestera Craniilor png
soferii in masina webp
Brezoi poza mare jpg
lacat bucatarie roman marea britanie 67958100 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net