Cum le-a afectat faima la vârste fragede pe vedetele din „Harry Potter‟? Efectele succesului obţinut facil i-a forţat să fie prudenţi


    Daniel s-a confruntat cu abuzul de alcoolclickpentrufemei.ro
Daniel s-a confruntat cu abuzul de alcoolclickpentrufemei.ro

În urmă cu mai bine de 20 de ani, trei copii au ajuns în lumina reflectoarelor şi au înfăţişat pe eroii uneia dintre cele mai cunoscute poveşti din toate timpurile, „Harry Potter‟ . Numai că faima a venit la pachet cu provocări pe care nici măcar nu le bănuiau.

Daniel Radcliffe, Emma Watson şi Rupert Grint aveau 10-11 ani când au intrat în vizorul presei, odată cu prezenţa la conferinţa de presă care anunţa premiera filmului „Harry Potter şi Piatra Filozofală‟, din 2001. Aveau să-şi petreacă următorii 10 ani din viaţa lor jucând în seria de filme de mare succes bazată pe romanele scriitoare JK Rowling. Pe măsură ce au crescut, s-au descurcat mai bine decât mulţi, dar asta nu înseamnă că a fost uşor.

Pentru actorii copii, faima aduce farmec şi bani, dar şi schimbări în relaţiile cu cei din jurul lor, responsabilităţi asemănătoare cu ale adulţilor şi presiune din partea publicului cu privire la aspectul sau identitatea lor.

Citește aici continuarea.

cub toma caragiu png
Nella Pignatelli webp
FotoJet jpg
mihai bendeac jpg
Cutremur la granita Turciei cu Siria  6 februarie 2023  Foto Epa Efe
Cutremur la granița Turciei cu Siria 6 februarie 2023 Foto AFP
horoscop bani jpg
Nuanţele metalice de ruj  jpeg
image
image
image
image
image
image
mihai bendeac jpg
sotie tommy lee jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (11) jpg
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg