Actorul care l-a interpretat pe Harry Potter este de nerecunoscut. Fanii au rămas uluiți

Ultima actualizare:

Actorul Daniel Radcliffe, devenit celebru pentru rolul său din Harry Potter, a suferit o transformare radicală, iar motivul este unul surprinzător. 

image

Actorul britanic Daniel Radcliffe, care a devenit celebru la Hollywood datorită interpretării personajului Harry Potter, a fost zărit recent, iar fanii au rămas surprinși de faptul că acesta era radical transformat.

În imaginile care au devenit în scurt timp virale, actorul, în vârstă de 32 de ani, avea părul lung și cârlionțat, purta pantaloni negri și o cămașă cu model albastru, extrem  de îndrăzneață.

Cel mai ciudat accesoriu pe care îl etala cu mândrie Daniel Radcliffe era o mustață închisă la culoare, look pe care l-a completat cu o pereche mare de ochelari

Starul Harry Potter se afla de fapt pe platourile de filmare a unei producții biografice despre unul dintre marile simboluri americane ale culturii pop, actorul de comedie Al Yankovic.

Daniel și Al Yankovic au fost văzuți râzând împreună, în timp ce vedeta a primea sfaturi de la marea legendă a anilor '80.

Daniel Radcliffe a avut grijă la fiecare detaliu din personalitatea și imaginea personajului Al Yankovic, celebru pentru părul său ondulat, ochelarii haioși, mustața inconfundabilă și compotamentul mereu pus pe șotii. 

Actorul din Harry Potter va putea fi văzut curând într-un rol inedit

Filmările pentru noul film au avut loc la începutul acestei luni în Los Angeles, iar faimosul comediant Al Yankovic l-a supravegheat atent pe actorul Daniel Radcliffe de pe margine, pentru a se asigura că povestea sa de viață va fi relatată întocmai. 

Pelicula despre comediantul Al Yankovic va oferi spectatorilor o perspectivă nouă asupra comediantului care a devenit celebru datorită parodiilor sale despre vedetele de la Hollywood. 

În ianuarie, Weird Al, în vârstă de 62 de ani, a glumit că noul său film biografic este în lucru de destul de mult timp și a declarat că este mulțumit că actorul din Harry Potter este cel care îl va interpreta. 

„Când ultimul meu film a apărut în 1989, le-am făcut un jurământ solemn fanilor mei că voi lansa câte o nouă producție la fiecare 33 de ani. Nu am nicio îndoială că acesta este rolul pentru care generațiile viitoare își vor aminti de el”, a mărturisit Al Yankovic, potrivit DailyStar.ro.

Weird Al are mai multe premii după ce a câștigat cinci premii Grammy și a fost încoronat drept cel mai vândut artist de înregistrări de comedie din toate timpurile.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net