Actor din „Singur Acasă”, acuzat că și-a strangulat iubita

Actorul Devin Ratray, care a jucat în celebrul film „Home Alone (Singur Acasă)”, a fost acuzat de iubita lui că a vrut să o sugrume! Tabloidele internaționale au aflat ce s-a întâmplat între cei doi parteneri.

Actorul Devin Ratray, acuzat că și-a strangulat iubita Foto: 20th Century Fox
Actorul Devin Ratray, acuzat că și-a strangulat iubita Foto: 20th Century Fox

Filmul „Singur Acasă”, difuzat în perioada sărbătorilor, este îndrăgit de o lume întreagă. La fel și actorii care au portretizat personajele care ne aduc aminte de luna cadourilor. Iată însă că, „în spatele cortinelor”, unul dintre protagoniștii filmului a fost acuzat de violență domestică.

Este vorba despre actorul Devin Ratray, care l-a interpretat pe adolescentul Buzz, fratele lui Kevin McCallister. Se pare că acesta a avut o dispută cu iubita lui, care l-a acuzat pe star că a încercat să o sugrume, informează presa internațională.

Devin Ratray a jucat rolul lui „Buzz” Foto: Twitter
Devin Ratray a jucat rolul lui „Buzz” Foto: Twitter

Devin Ratray, acuzat că și-a sugrumat iubita

Potrivit publicației TMZ, Devin a devenit extrem de violent în timpul unei altercații cu partenera lui, lovind-o pe aceasta și punându-i mâna la gură. Mai mult decât atât, tânăra susține că actorul a încercat să o stranguleze și a depus deja plângere la poliție împotriva iubitului ei în vârstă de 44 ani.

La fața locului, în urma violențelor, a ajuns și un echipaj de poliție, mai scrie în presa de peste Ocean. Cei doi se aflau la hotelul Hyatt din Oklahoma când a avut loc incidentul.

Devin se apără însă și spune că nici vorbă de așa ceva. Un apropiat de-al actorului susține că prietenul lui și partenera acestuia doar au decis să se despartă în acele momente tensionate.

Reprezentanții actorului neagă acuzațiile

Reprezentanții lui Ratray au transmis și o declarație publică prin intermediul căreia se contestă acuzațiile. În comunicatul respectiv, reprezentanții actorului susțin că Ratray și partenera lui au avut într-adevăr o ceartă, însă nu a fost vorba de agresiune fizică. Totodată, ei au explicat că actorul și iubita lui au decis să se despartă în urma acestui scandal. 

De unde îl știm pe Devin Ratray

Devin Ratray a cunoscut notorietatea la lansarea filmului „Singur Acasă”, când a interpretat rolul lui Buzz, un puști care îi hărțuia pe ceilalți copii. De asemenea, el îi făcea tot felul de farse fratelui său Kevin McCallister, personaj interpretat de Maccaulay Culkin.

După succesul din „Singur Acasă”, Devin a jucat și în „Blue Ruin”, „The Prince and Me”, „Nebraska” și „The Tick”. Actorul a bifat apariții și în serialele „Law and Order” și „Supernatural”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net