10 lucruri pe care nu le ┼čtiai despre pelicula ''Singur acas─â"

image
Filmu ''Singur acasă'' va rămâne pentru totdeauna în istoria cinematografiei Foto: ProTV

Cei care au intrat ├«n atmosfera S─ârb─âtorilor de iarn─â nu au putut rata nici anul acesta ÔÇťSingur Acas─âÔÇŁ, cel mai de succes film de Cr─âciun, din toate timpurile.

Filmele care au ca tematic─â s─ârb─âtorile de iarn─â au ├«nceput s─â fie redifuzate la televizor sau c─âutate pe internet de c─âtre persoane care doresc s─â le revad─â. A┼ča s-a ├«nt├ómplat ┼či ├«n acest an, c├ónd au fost redifuzate cele 3 p─âr┼úi ale peliculei ÔÇťSingur Acas─âÔÇŁ. ├Äns─â sunt pu┼úini cei care ┼čtiu cu adev─ârat cum s-a filmat produc┼úia. Iat─â 10 lucruri senza┼úionale mai pu┼úin cunoscute despre ÔÇťSingur Acas─âÔÇŁ, pentru care actorul Macaulay Culkin va r─âm├óne pentru totdeauna ├«n istoria cinematografic─â, informeaz─â ┼×tirile Pro Tv.

1. Ideea filmului ÔÇťHome AloneÔÇŁ a pornit de la o scen─â din filmul ÔÇťUncle BuckÔÇŁ (1989) ├«n care Macaulay Culkin interogheaz─â o bon─â din fa┼ú─â u┼čii prin care pot fi strecurate scrisorile ┼či ziarele. Aceea┼či scen─â a fost recreat─â ├«n ÔÇťHome AloneÔÇŁ, de dat─â aceast─â cu Culkin folosind deschiz─âtura din u┼ča pentru a-l atac─â pe Daniel Stern.

2. Pe platourile de filmare, Joe Pesci uit─â ├«ntruna c─â e vorba de o comedie de familie ┼či continu─â s─â improvizeze folosind ├«njur─âturi ├«n momentele de sup─ârare ale personajului sau, ├«n a┼ča fel ├«nc├ót regizorul s-a v─âzut nevoit s─â-i ofere o alternativ─â: s─â spun─â ÔÇťfridgeÔÇŁ (ÔÇťfrigiderÔÇŁ), ├«n loc de faimosul ÔÇťf*ckÔÇŁ.

3. Rolul lui Joe Candy din ├«ntreg filmul a fost filmat pe parcursul unui maraton de 23 de ore, iar actorul a improvizat complet povestea cum c─â ┼či-ar fi uitat fiul la o firma de pompe funebre. Personajul lui a fost inspirat de rolul jucat cu trei ani ├«nainte de ÔÇťHome AloneÔÇŁ, ├«n  ÔÇťPlanes, Trains & AutomobilesÔÇŁ.

4. ÔÇťCe face┼úi, b─âie┼úi, renun┼úa┼úi sau mai vre┼úi?ÔÇŁ- e o replic─â improvizat─â, care nu ap─ârea ├«n scenariul original. A fost at├ót de bun─â, ├«nc├ót au folosit-o ┼či ├«n ÔÇťHome Alone 2ÔÇŁ, unde Kevin spune ÔÇťHei, b─âie┼úi, va da┼úi b─âtu┼úi? A┼úi suferit destul?ÔÇŁ

5. Mul┼úi au ├«ncercat ├«n zadar s─â ├«nchirieze filmul ÔÇťAngels With Filthy SoulsÔÇŁ la ├«nceputul anilor ÔÇÖ90, ├«nainte s─â afle c─â acesta nu a existat niciodat─â ├«n realitate. Caset─â video folosit─â de Kevin a fost f─âcut─â special pentru filmul ÔÇťHome AloneÔÇŁ, chiar dac─â a fost inspirat─â din filmul lui James Cagney, ÔÇťAngels With Dirty FacesÔÇŁ.

6. C├ónd ÔÇťHome AloneÔÇŁ a ap─ârut ├«n cinematografe ├«n noiembrie 1990, a rulat ├«ncontinuu c├óteva luni de zile, p├ón─â ├«n prim─âvar─â anului urm─âtor. Timp de 12 s─âpt─âm├óni a fost lider de box-office ┼či a dobor├ót un record, fiind desemnat cea mai de succes comedie de p├ón─â atunci, cu ├«ncas─âri de 533.000.000 dolari pe plan interna┼úional.

7.  Dup─â ce ├«l face pe Buzz s─â dispar─â, Kevin ├«i r─âscole┼čte prin cas─â, unde g─âse┼čte o revista Playboy, num─ârul din iulie 1989. Dac─â era┼úi curio┼či, ├«n acea luna vedet─â era Erika Eleniak. Cea mai mare realizare de p├ón─â atunci a tinerei a fost apari┼úia ├«n trei episoade ale serialului ÔÇťCharles ├Än ChargeÔÇŁ. Blonda a ajuns apoi s─â primeasc─â un rol important ├«n ÔÇťBaywatchÔÇŁ.

8. ÔÇťHome AloneÔÇŁ e aproape o comoar─â na┼úional─â ├«n Polonia. Dup─â c─âderea comunismului, a devenit unul dintre primele filme occidentale difuzate la TV ┼či ruleaz─â ├«n fiecare an la televiziunea na┼úional─â, ├«nc─â din 1990.

9. Rolul lui Kevin McCallister a fost scris special de John Hughes pentru Macaulay Culkin, dar regizorul a chemat la casting alţi 100 de băieţi, doar pentru a se asigura că Macaulay e alegerea perfectă.

10. Ca ├«n majoritatea filmelor lui John Hughes, ac┼úiunea filmului ÔÇťHome AloneÔÇŁ are loc ├«n suburbiile ora┼čului Chicago, iar familia  McCallister locuie┼čte ├«ntr-o vila cu trei etaje din Winnetka, Illinois, construit─â ├«n 1920. Cas─â prezentat─â ├«n film s-a v├óndut cu 1.5 milioane de dolari ├«n 2012.

bote bal contesa JPG
roland stanescu jpg
Tiriac
image png
01 jpg
Ricky Martin sexy la plaj─â (6) jpg
michael o leary sef ryanair scumpiri webp
FotoJet jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
ghislaine maxwell printul andrew jpg
bote bal contesa JPG
Tiriac
kim kardashian jpg
Ricky Martin sexy la plaj─â (6) jpg
lindsay lohan