Anunț bombă! Actorii legendari din cel mai tare serial HBO ar putea fi frați vitregi

Ultima actualizare:

Anunț bombă! Actorii legendari din cel mai tare serial HBO ar putea fi frați vitregi. Celebrul actor de la Hollywood, Matthew McConaughey, crede că el și colegul din „True Detective”, Woody Harrelson ar putea fi frați vitregi.

Actorii legendari din cel mai tare serial HBO ar putea fi frați vitregi
Actorii legendari din cel mai tare serial HBO ar putea fi frați vitregi

Senzaționala informație a ieșit la iveală după ce mama lui Matthew McConaughey a recunoscut că îi cunoștea, atunci când era tânără pe tatăl lui Woody Harrelson. Acum cei doi se gândesc să facă un test ADN pentru a confirma bănuială.

Mărturisirea care i-a pus pe gânduri

În cadrul podcastului Let's Talk Off Camera al lui Kelly Ripa, McConaughey a dezvăluit că cei doi actori au aflat de la mama lui că ea îl cunoștea pe tatăl lui Harrelson, scrie Adevărul.

„Știți, unde încep eu și unde se termină el, și unde începe el și unde mă termin eu, a fost întotdeauna ca o linie obscură", a spus bărbatul de 53 de ani. „Și asta face parte din bromance-ul nostru, nu-i așa? Copiii mei îi spun Unchiul Woody. Copiii lui îmi spun Unchiul Matthew. Și vedeți poze cu noi, iar familia mea crede că o mulțime de poze cu el sunt eu. Familia lui crede că multe poze cu mine sunt cu el”.

„În Grecia, în urmă cu câțiva ani, stăteam și vorbeam despre cât de apropiați suntem și despre familiile noastre. Și mama mea este acolo și spune: „Woody, l-am cunoscut pe tatăl tău". Toată lumea a fost conștientă de pauzele pe care mama le-a lăsat după „l-a cunoscut”...

Această mărturisire i-a motivat pe cei doi actori să își investigheze arborele genealogic. „Am continuat să deslușim ce însemna acest ”știa” și am făcut niște calcule și am aflat că tatăl lui Harrelson era în permisie în aceeași perioadă în care mama și tatăl meu erau la al doilea divorț. Apoi, există posibile chitanțe și locuri în vestul Texasului unde ar fi putut avea loc o întâlnire sau un moment de „știut”.

Cine a fost tatăl lui Woody Harrelson

Charles, tatăl lui a fost ucigaș plătit. A fost închis în 1973 pentru crimă și eliberat după cinci ani pentru bună purtare. Totuși, în 1981, a primit două condamnări pe viață pentru asasinarea unui judecător districtual. El a pretins și că l-a asasinat pe John F. Kennedy. A murit în închisoare, în urmă cu 6 ani.

Într-un interviu acordat în 2012 publicației The Guardian, Harrelson a spus că a avut o relație bună cu tatăl său, „Părinții mei s-au separat de tineri, el nu era prea mult prin preajmă”.

McConaughey a declarat că cei doi bărbați încă discută dacă vor face sau nu un test ADN pentru a confirma legătura dintre ei.

„Uite, este puțin mai ușor pentru Woody să spună: "Haideți, să facem testele ADN", a spus el. „Este puțin mai greu pentru mine, pentru că el îmi cere să îmi asum riscul de a spune: Stai puțin, încerci să îmi spui că tatăl meu s-ar putea să nu fie tatăl meu după 53 de ani în care am crezut asta?"

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net