Sătul să mai aștepte autoritățile, Arnold repară singur gropile din asfalt

Ultima actualizare:

Îndrăgitul Arnold Schwarzenegger (75 de ani) demonstrează că este un erou nu doar în filme, ci și în viața reală! Furtunile din lunile de iarnă au deteriorat străzile și șoselele din Brentwood, Los Angeles, lăsând în urmă gropi adânci în asfalt. Deși locuitorii din zonă au trimis mai multe cereri pentru ca drumurile să fie reparate, raportând că pe drumurile locale au apărut gropi și fisuri, autoritățile publice competente au întârziat să le repare. Așa că Arnold a pus mâna pe lopată și a trecut chiar el la treabă...

Arnold Scwarzenegger reparând gropile din Brentwood, Los Angeles.
Fostul star, nu se sfiește să repare singur drumul / captură video: Twitter

Fostul guvernator al Californiei, actorul Arnold Schwarzenegger, sătul să mai aștepte o soluționare a problemei din partea autorităților, a ieșit pe străzile cartierului său din Los Angeles pentru a umple cu mixtură o groapă enormă din șosea, relatează publicația britanică The Mirror.

Într-un videoclip postat ieri pe contul său de Twitter, actorul a putut fi văzut folosind pachete de mixtură asfaltică pentru a repara porțiunea de drum afectată.

Arnold: „Trebuie să te descurci singur”

Arnold Schwarzenegger curăță zona după ce a reparat șoseaua / Foto: captură video Twitter
Arnold Schwarzenegger curăță zona după ce a reparat șoseaua / captură video: Twitter

Fostului star i s-au alăturat ajutoare în timp ce se apuca să lucreze la umplerea găurii din asfalt.

Arnold comenta videoclipul postat Twitter astfel: ,,Astăzi, după ce tot cartierul s-a enervat din cauza acestei gropi enorme care ne strică mașinile și bicicletele de săptămâni întregi, am ieșit cu echipa mea și am reparat-o. Mereu spun, hai să nu ne plângem, hai să facem ceva în acest sens. Am reușit.

„Trebuie să te descurci singur. E o nebunie. De trei săptămâni aștept ca această gaură să fie acoperită", a adăugat fostul guvernator îmbufnat.

În videoclip se mai poate observa cum o vecină din cartier trece cu mașina pe lângă actor, lasă geamul autovehiculului și îi mulțumește pentru efortul depus, iar Arnold îi răspunde politicos.

Răspunsul autorităților: nu au putut face față la numărul mare de cereri

Primarul orașului Los Angeles, doamna Karen Bass, a prezentat săptămâna trecută un plan pentru a soluționa problema numeroaselor fisuri și gropi de pe șosele, admițând numărul fără precedent de străzi avariate din oraș. Aceasta a adăugat că primăria a trimis mai multe echipe de muncitori pe teren pentru a evalua, identifica și repara pe loc străzile afectate.

Funcționarii oficiali responsabili au raportat că, începând cu data de 30 decembrie 2022, primăria din Los Angeles a primit aproximativ 19.600 de cereri de reparații, iar cel puțin 17.500 de gropi au fost umplute de la începutul lunii aprilie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
banner dana roba png
cezara dafinescu  jpg
irina shayk jpg
florin piersic facebook jpg
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net