Cel mai mare secret al Gabrielei Cristea a ieșit la iveală! Pentru ce bărbat a fugit de acasă, când avea numai 18 ani

Ultima actualizare:

Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz! Au o familie frumoasă și unită și mereu au demonstrat că pot trece împreună peste orice impedimente. Până să îl întâlnească însă pe soțul actual, Gabriela a avut parte de mai multe relații eșuate, opt la număr!

gabriela cristea tavi clonda webp

Gabriela Cristea ar fi avut 8 iubiți

De-a lungul timpului Gabriela a întâmpinat diverse probleme pe plan amoros, dar acum este fericită și împlinită în familia pe care a construit-o alături de Tavi Clonda. Cei doi au două fetițe minunate și se sprijină reciproc necondiționat. Până la Tavi, Gabriela a avut o viața amoroasă tumultoasă, unele relații de-ale sale fiind mediatizate. Cea mai cunoscută este cea cu Marcel Toader, care s-a terminat cu mult tam-tam. Prezentatoarea a mărturisit că acesta a fost violent de multe ori și că ea aducea banii în casă. Prima relație publică însă, a fost cea cu Bogdan Santea. Tatăl Gabrielei a declarat la un moment dat că aceasta a fugit alături de Santea, care lucra în televiziune, la vârsta de 18 ani pentru a se muta cu el. La scurt timp apoi, a devenit și ea persoană publică, iar gurile rele au zvonit că de atunci Gabriela ar fi avut nu mai puțin de 8 iubiți, care mai de care mai celebri.

Gabriela Cristea (48 ani) și Tavi Clonda (43 ani) au împlinit ieri 8 ani de la cununia civilă

Secretul căsniciei Gabrielei Cristea cu Tavi Clonda

Trecutul însă este trecut și doar ea știe mai bine ce a fost în sufletul său. Acum important este faptul că este fericită și că alături de actualul soț reușește să își trăiască frumos viața. Tavi a declarat la un moment dat pentru Click! că cei doi au tras mult să își facă timp unul pentru celălalt și că secretul relației lor este iubirea.

„Timp împreună am petrecut mereu cu Gabriela, pentru că ne-am  făcut timp și am tras eu  foarte mult de chestia asta. Când n-am tras eu, a tras ea și i-am explicat cam cum  merg relațiile și câte cupluri nu se despart după ce fac copii. Au făcut tot ce vor multe cupluri, copii, case și după aia nu se mai bucură împreună de ele. I-am explicat foarte bine, știe și ea lucrul ăsta și a conștientizat că noi știm, dar uită, și atunci trebuie să ne aducă cineva aminte, din interior conștientizăm doar noi. Și atunci începem să găsim timp pentru noi, nu cât ne-am dori, dar acum, că au mai și crescut fetele și stau mai mult la mama, la Brașov, e ok!

În primul rând pasiunea și iubirea! Pasiunile comune, faptul că am construit împreună, faptul că ne înțelegem unul pe celălalt, faptul că uneori eu am mai multă răbdare ca ea, alteori poate are ea. Mie mi-a plăcut tot timpul să evoluez, să merg într-o singură echipă, să urci cât mai sus, e ca în sport.”, ne-a declarat Tavi Clonda.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Orasul Vilnius FOTO getyourguide.com
image
image
image
image
image
image
christian sabbagh jpg
CRBL instagram jpg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
 Andreea Marin (48 de ani) s-a aflat printre premianți și a venit la eveniment alături de fiica ei, Violeta (16 ani), atrăgând absolut toate privirile
banner claudia patrascanu png
cub gabi badalau claudia patrascanu png
scena teatru jpg
brooks nader sports illustrated profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net