Cel mai delicios frappe pe care doar grecii îl prepară. Gabriela Cristea a împărtășit rețeta cu toată lumea

Cel mai delicios frappe pe care doar grecii îl prepară. Gabriela Cristea a împărtășit rețeta cu toată lumea! Este ideal pentru diminețile în care vrei să te răsfeți puțin sau pentru momentele în care vrei să beai ceva bun, dar răcoros!

gabriela cristea jpg

Gabriela Cristea este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de la noi și cu fiecare ocazie găsește momente în care să împărtășească cu urmăritorii săi diferite secrete, de la beauty până la rețete delicioase. Prezentatoarea a dezvăluit recent pe rețelele de socializare cum prepară ea frappe-ul pe care îl puteți savura în vacanțele din Grecia!

Rețeta de frappe ca la greci

„Este frappe-ul pe care îl găsești cam oriunde te-ai duce în Grecia. Este făcut mereu cu cafea solubilă și o să punem așa: două lingurițe de cafea solubilă cu vârf. Mai avem nevoie și de zahăr, iar eu o să folosesc zahăr de cocos și o să pun trei lingurițe pentru că mie îmi place mai dulce un pic. Și în primă fază mai avem nevoie să punem doar un strop de apă pentru că trebuie să batem nesul. O să aveți nevoie de această sculă (n.r. mixer spumă de lapte) sau dacă aveți nervi, cum făceau părinții noștri pe vremuri, frecau la nes până ieșea ce trebuie. 

Punem un pic de apă fierbinte și începem să amestecăm până o să se facă o spumă. Se topește zahărul și crește în volum compoziția. După ce am terminat de frecat ness-ul și i-am dat o consistență pe care noi o dorim, punem gheață, umplem tot recipientul cu gheață, iar la sfârșit turnăm lapte. Iată, frappe-ul nostru este gata!”, a spus Gabriela Cristea.

Idei de frappe

Dacă vreți să încercați niște variante puțin mai diferite, noi avem câteva idei prin care puteți să vă faceți cafeau mult mai delicioasă. Puteți încerca caramel frappe. Înlocuiți zahărul din rețeta de mai sus cu zahăr brun deschis. Se picură sos de caramel sau sos de caramel nesărat pe interiorul paharului înainte de a turna frappe-ul amestecat, apoi se picură mai mult caramel deasupra.

Există și varianta de mocha frappe. Adăugați un strop de sirop de ciocolată în interiorul paharului înainte de a turna băutura amestecată, apoi picurați mai multă ciocolată deasupra, asta dacă nu puteți sta departe de acest dulce irezistibil. În plus, dacă vreți ceva și mai răcoritor puteți adăuga deasupra câteva cupe de înghețată pentru un plus de savoare. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
cub corina chiriac png
image png
adela popescu colaj instagram jpg
stefan iordache jpg
christian sabbagh jpg
CRBL instagram jpg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
 Andreea Marin (48 de ani) s-a aflat printre premianți și a venit la eveniment alături de fiica ei, Violeta (16 ani), atrăgând absolut toate privirile
image
actualitate.net
image
actualitate.net