De câte ori a făcut Gabriela Cristea avort în perioada adolescenței. Tatăl prezentatoarei TV a fost cel care a dat-o de gol

Înainte de a trăi o minunată poveste de dragoste alături de soțul ei, Tavi Clonda (43 de ani), Gabriela Cristea (48 de ani) a avut un trecut amoros tumultuos. Nu doar că a trecut prin divorțul de Marcel Toader, care a afectat-o enorm și a lăsat-o săracă și nefericită, dar, se pare că, în adolescență, prezentatoarea TV a făcut și câteva avorturi. Ce dezvăluiri a făcut tatăl vedetei.

Câte avorturi a avut Gabriela Cristea / Foto: Instagram
Câte avorturi a avut Gabriela Cristea / Foto: Instagram

Gabriela Cristea (48 de ani) are o viață împlinită, este mama a două fetițe minunate și soția unui bărbat iubitor și mereu atent la nevoile familiei sale, Tavi Clonda (43 de ani). Însă, chiar dacă acum este mai fericită ca niciodată, vedeta a avut de suferit în trecut. În urmă cu 11 ani, a trecut prin divorțul de Marcel Toader, iar, înainte de asta, în adolescență, a întâmpinat mai multe obstacole, foarte dificile pentru orice femeie, atunci când a fost nevoită de două ori să facă întrerupere de sarcină.

Câte avorturi a avut Gabriela Cristea

„Am făcut la un moment dat un avort, dar l-am făcut pentru că am avut ceva complicații. Am stat internată în spital câteva zile. Aveam aproape 19 ani când am suferit un avort”, declara Gabriela Cristea, în urmă cu câțiva ani, într-o emisiune de la Kanal D, relatează wowbiz.ro.

Cel care a făcut dezvăluirile a fost chiar tatăl prezentatoarei TV, Eugeniu Cristea. Tensiunile dintre ea și tatăl său s-au menținut pe parcursul anilor. Bărbatul a vorbit, în urmă cu ceva timp, despre situația din familia lor și a spus că fiica sa ar mai fi făcut o altă întrerupere de sarcină, atunci când era minoră.

„O să vă explic eu. Ea, după ce a făcut acea întrerupere de sarcină, a plecat la Constanța. Noi nu am știut. Atunci încă nu avea 18 ani, avea cam 16 ani și 7-8 luni. În momentul în care a venit de la mare după trei zile, nici nu ne-a băgat în seamă, a intrat la ea în cameră și şi-a făcut bagajele. Nici nu ne-a spus că vrea să plece, a venit băiatul și ne-a spus: «Vedeți că Gabi pleacă!». În momentul în care a ieșit pe ușă, e foarte adevărat că i-am zis: «Băi, Gabi, îți bați joc de noi?» am împins-o, dar n-am lovit-o, n-am înjurat-o, n-am jignit-o.

N-a fost singura întrerupere de sarcină. Chiar părinții băiatului cu care era atunci ne-au spus: «Domne, eu vreau nepoți! Ea dacă face atâtea întreruperi de sarcină, eu nu o să mai am nepoți!» Asta e realitatea, asta ne-a spus, asta vă spun și eu. Pentru că eu dacă întârziam două zile și nu mai ajungeam acasă, nu știam nici de sarcina pe care a avut-o. Nici nu am avut timp să ne certăm, nici să vorbim cu ea. Nici cu mama ei nu am avut niciun fel de discuții, ba chiar s-a purtat urât cu ea. Eu bănuiesc, din câte am aflat, că ei îi este rușine cu familia sa”, a declarat tatăl Gabrielei Cristea, potrivit sursei menționate. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net