Gabriela Cristea reacționează după acuzațiile că a intrat beată pe TV: „Nu am vrut să aveți o imagine defectuoasă despre mine”

Au trecut 2 zile de când Gabriela Cristea a fost acuzată de Viperele Vesele, cele care știu toate dedesubturile televiziunilor din România și informează mereu publicul înainte de TV că a intrat beată în direct, în emisiunea „Mireasa - Capriciile Iubirii”. Deși nu a oferit nicio reacție acuzațiilor primite, moderatoarea de la Antena Stars a oferit câteva explicații despre viața ei, în mediul online.

Gabriela Cristea / Sursă foto: Instagram
Gabriela Cristea / Sursă foto: Instagram

Deși blamată în ultimele zile din cauza acuzațiilor care i s-au adus, acuzații potrivit cărora ar fi intrat în stare de ebrietate în emisiunea „Mireasa - Capriciile Iubirii”, Gabriela Cristea se bucură de o mare susținere în mediul online. Recent, o internaută a întrebat-o cum face mereu să fie puternică și să treacă peste toate încercările, dar să arate și foarte bine.

Pentru că subiectul „s-a pupat” cu cele întâmplate în ultimele zile în viața Gabrielei, răspunsul prezentatoarei TV nu a întârziat să apară. 

Gabriela Cristea, reacție în mediul online

„Astăzi o să vorbesc un pic despre admirație. Ideea acestui dialog mi-a venit de la un mesaj pe care o doamnă foarte drăguță mi l-a lăsat la una dintre postări în care îmi spunea că mă admiră pentru felul în care reușesc să le fac pe toate și că nu înțelege cum reușesc să fiu mereu aranjată și în perfectă stare.

Acum, nu am vrut să aveți o imagine defectuoasă despre mine și de aia m-am gândit că ar fi bine să vorbim un pic despre grija pe care trebuie sa o aveți atunci când vă hotărâți să admirați pe cineva, pentru că se poate ca pe afară să fie vopsit gardul și pe dinăuntru leopardul. Da, este și cazul meu, pentru că nu sunt de fiecare dată super coafată, machiată și scoasă ca din cutie, ba din contră, în cele mai multe cazuri sunt cu un moț prins în cap și machiată pentru că plec la studio.

„Toți suntem cam la fel”

Atunci când te machiezi nu arăți ca în realitate, dar mai ales când ești nemachiat, pielea pare că e plină de pete și plină de defecte. În realitate e alta, toți suntem cam la fel, nu e unul care să fi scăpat de trecerea timpului sau de agresiunile vremii. Dacă mă întrebați pe mine aș vrea să stau de dimineața până seara nemachiată, cu un moț în vârful capului, să grădinăresc, să mă ocup de pasiunile mele, dar așa în stare naturală, nu cu toate artificiile”, a mărturisit Gabriela Cristea.

image
image
image
image
image
image
marina voica jpg
jean gavril jpg
banner andreea balan victor cornea png
gabriela cristea emisiun jpg
banner Simina fosta Whats Up png
banner laurențiu reghecampf png
banner Ana Morodan png
image
actualitate.net