Gabriela Cristea, primele detalii despre noua emisiune: „Întotdeauna există mici probleme”

Ultima actualizare:

După ce s-a aflat că una dintre cele mai îndrăgite emisiuni revine pe micile ecrane, „Te iubesc de nu te vezi”, într-un nou sezon, iar gazda va fi, din nou, Gabriela Cristea (48 de ani), prezentatoarea TV a publicat un videoclip, pe rețelele de socializare, pentru a le da câteva detalii despre prima emisie urmăritorilor săi.  

Gabriela Cristea a oferit câteva detalii despre noul proiect / Foto: Instagram
Gabriela Cristea a oferit câteva detalii despre noul proiect / Foto: Instagram

Difuzată în trecut la AntenaStars, „Te iubesc de nu te vezi” se reîntoarce pe micile ecrane, iar, gazda va fi nimeni alta decât Grabriela Cristea (48 de ani), care a fost înlocuită, în trecut, de Bianca Sârbu, deoarece prezentatoarea TV se afla pe ultima sută de metri cu sarcina și a fost nevoită să renunțe la emisiune.

Așa că, pe lângă că fanii se vor putea bucura, din nou, de prezența Gabrielei Cristea pe micile ecrane și să urmărească una dintre cele mai îndrăgite emisiuni, vedeta a ținut să publice un videoclip, pe rețelele sociale, pentru ca urmăritorii ei să își facă o idee de cum va arăta acum noul proiect. 

Detaliile Gabrielei Cristea despre noul proiect

Am început, dragilor. Se fac ultimele retușuri, pentru că, în curând, o să dăm rec. Este toată lumea pregătită, toți sunt prezenți la datorie. Este o zi importantă, la prima emisie întotdeauna există mici probleme care se remediază încet, încet. (...)

Operatorii sunt pregătiți, macaraua este pregătită și oamenii sunt pregătiți. Nu vă arăt mai mult. Eu sunt pregătită de când mă știu, la mine este simplu. 

Prima zi s-a terminat. Este greu la prima ediție. Întotdeauna mai sunt lucruri de reglat și întotdeauna mai sunt lucruri de lămurit, dar oricum, o să vedeți din vară care sunt noutățile pe care vi le aducem. Da, este un proiect nou, și totuși vechi, și sper să vă placă. Mai aveți un pic de așteptat”, le-a transmis Gabriela Cristea fanilor săi, într-un videoclip publicat pe TikTok.

Vestea că, Gabriela Cristea, nu va mai prezenta emisiunea „Te iubesc de nu te vezi”, cu conceptul unui dating-show, un loc în care oamenii vor avea şansa să-şi găsească sufletul pereche, i-a luat prin surprindere pe fani la acea vreme. Dar iată că prezentatoarea s-a reîntors la cârma acestui proiect și este pregătită să îi surprindă plăcut. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!      

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
ancuta pop colaj instagram jpg
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
cub ioana ginghină cristian pitulice png
image png
image png
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net