Gabriela Cristea, fără inhibiții! Locul neobișnuit unde a întreținut relații intime cu Tavi Clonda

Ultima actualizare:

Gabriela Cristea, una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV din România, a fost invitata Cristinei Șișcanu la „După faptă și răsplată", emisiune difuzată la Metropola TV. În cadrul acestei întâlniri, Gabriela Cristea a lăsat să-i scape și câteva picanterii din viața intimă, dezvăluind locul neobișnuit unde a întreținut relații intime cu Tavi Clonda.

Gabriela Cristea a povestit despre cel mai neobișnuit loc unde a făcut dragoste. Foto: Click.
Gabriela Cristea a povestit despre cel mai neobișnuit loc unde a făcut dragoste. Foto: Click.

Gabriela Cristea:„Mie nu-mi place la înghesuială" 

La finele emisiunii, Gabriela Cristea a fost pusă, de către Cristina Șișcanu, să aleagă un bilețel din „cutia roșie”. Gabriela s-a conformat, iar bilețelul pe care l-a extras conținea o întrebare intimă: „Care este locul neobișnuit unde ai făcut amor?". Cu această ocazie,  vedeta a  povestit despre vacanțele alături de soțul ei, Tavi Clonda, de peste hotare, dar și despre locul neobișnuit în care a făcut dragoste cu acesta.

În Grecia poți să-ți iei o bărcuță mică, în care intră 2, 3, 4 persoane maximum. Pe care o poți conduce singur", și-a început povestea Gabriela Cristea, care a fost întreruptă de Cristina Șișcanu„Să nu-mi spui că erați 4 persoane".

Gabriela Cristea a răspuns rapid, fără ocolișuri: Nu, că mie nu-mi place la înghesuială, nu înțeleg asta cu înghesuaiala".

„Am făcut dragoste pe o barcă, la 500-600 metrii de mal"

Simpatica prezentatoare de televiziune a spus că, aceste întâmplări, au avut loc la începuturile relației cu Tavi Clonda, cu mult timp înainte de a se căsători.

Și ne-am închiriat în fiecare an câte o bărcuță, te poți plimba, poți conduce, nu-ți trebuie permis, ți se explică ce să faci și nu poți merge cu ea decât în anumite zone, dar destul de aproape de mal, undeva la 500-600 de metri. Acolo, pe bărcuță, s-a întâmplat. A fost frumos!", a dezvăluit Gabriela Cristea, în emisiunea Cristinei Șișcanu.  

Vedeta a mai fost căsătorită 

În acest moment, îndrăgita prezentatoare TV este căsătorită cu Tavi Clonda și are două fetițe minunate. Însă, vedeta a mai fost căsătorită o dată cu Marcel Toader, o relație ce a durat cinci ani de zile, despărțirea de acesta lăsând-o falită. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net