Gabriela Cristea, fără inhibiții! Locul neobișnuit unde a întreținut relații intime cu Tavi Clonda

Ultima actualizare:

Gabriela Cristea, una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV din România, a fost invitata Cristinei Șișcanu la „După faptă și răsplată", emisiune difuzată la Metropola TV. În cadrul acestei întâlniri, Gabriela Cristea a lăsat să-i scape și câteva picanterii din viața intimă, dezvăluind locul neobișnuit unde a întreținut relații intime cu Tavi Clonda.

Gabriela Cristea a povestit despre cel mai neobișnuit loc unde a făcut dragoste. Foto: Click.
Gabriela Cristea a povestit despre cel mai neobișnuit loc unde a făcut dragoste. Foto: Click.

Gabriela Cristea:„Mie nu-mi place la înghesuială" 

La finele emisiunii, Gabriela Cristea a fost pusă, de către Cristina Șișcanu, să aleagă un bilețel din „cutia roșie”. Gabriela s-a conformat, iar bilețelul pe care l-a extras conținea o întrebare intimă: „Care este locul neobișnuit unde ai făcut amor?". Cu această ocazie,  vedeta a  povestit despre vacanțele alături de soțul ei, Tavi Clonda, de peste hotare, dar și despre locul neobișnuit în care a făcut dragoste cu acesta.

În Grecia poți să-ți iei o bărcuță mică, în care intră 2, 3, 4 persoane maximum. Pe care o poți conduce singur", și-a început povestea Gabriela Cristea, care a fost întreruptă de Cristina Șișcanu„Să nu-mi spui că erați 4 persoane".

Gabriela Cristea a răspuns rapid, fără ocolișuri: Nu, că mie nu-mi place la înghesuială, nu înțeleg asta cu înghesuaiala".

„Am făcut dragoste pe o barcă, la 500-600 metrii de mal"

Simpatica prezentatoare de televiziune a spus că, aceste întâmplări, au avut loc la începuturile relației cu Tavi Clonda, cu mult timp înainte de a se căsători.

Și ne-am închiriat în fiecare an câte o bărcuță, te poți plimba, poți conduce, nu-ți trebuie permis, ți se explică ce să faci și nu poți merge cu ea decât în anumite zone, dar destul de aproape de mal, undeva la 500-600 de metri. Acolo, pe bărcuță, s-a întâmplat. A fost frumos!", a dezvăluit Gabriela Cristea, în emisiunea Cristinei Șișcanu.  

Vedeta a mai fost căsătorită 

În acest moment, îndrăgita prezentatoare TV este căsătorită cu Tavi Clonda și are două fetițe minunate. Însă, vedeta a mai fost căsătorită o dată cu Marcel Toader, o relație ce a durat cinci ani de zile, despărțirea de acesta lăsând-o falită. 

image
image
image
image
image
image
 “Se încheie un an agitat din viața mea și îmi doresc mai mult ca oricând să îi am lângă mine pe cei mai apropiați prieteni și colaboratori la o super petrecere", spune Oana Radu
Smiley Neversea
image png
ruby jpg
mariah carey profimedia 0108119864 jpeg
Dan Negru jpg
monica si ramona gabor jpg
banner rona hartner png