Tavi Clonda dă din casă! Cum e viața alături de soția lui, Gabriela Cristea!

#Exclusiv Click!

Tavi Clonda (43 de ani) și Gabriela Cristea (48 de ani) se completează de minune. Cei doi soți își împart activitățile casnice și se ajută reciproc, ce-i drept, artistul familiei petrecând mai mult timp cu cele două fetițe ale cuplului, Bella Victoria Margot (6 ani) și Thea Iris Selena (4 ani).

Despre viața lui alături de Gabriela Cristea ce îi leagă și ce fac cu ocazia sărbătorilor de Paște, Tavi Clonda, ne-a povestit totul, în exclusivitate pentru Click!

Click!: Tavi, cum e viața voastră?

Tavi Clonda: E bună, suntem fericiți, dar cu timpul trebuie să conștientizăm foarte bine să mai punem frână la alergătura asta. Cred că asta trebuie să facem cu toții! E destul de complicat. Nu avem foarte multe ajutoare cu copiii, Gabriela e în fiecare zi în direct, seara, iar eu, de 5 ani stau seara, de la 17.00 la 22.00 sau de la 17.00 la 21.00, depinde, cu ele, și îmi strică mie puțin treburile și fengshui-ul pentru că nu prea mai pot să merg la studio, să fac chestii, să merg la evenimente, este destul de complicat. Și nu îți vine mereu să chemi pe cineva, să apelezi la un prieten, la un vecin etc.

Unde vor petrece Paștele

Parcă tu te plângeai la un moment dat că nu mai petreceți timp împreună!

Ba nu, timp împreună am petrecut mereu cu Gabriela, pentru că ne-am  făcut timp și am tras eu  foarte mult de chestia asta. Când n-am tras eu, a tras ea și i-am explicat cam cum  merg relațiile și câte cupluri nu se despart după ce fac copii. Au făcut tot ce vor multe cupluri, copii, case și după aia nu se mai bucură împreună de ele. I-am explicat foarte bine, știe și ea lucrul ăsta și a conștientizat că noi știm, dar uită, și atunci trebuie să ne aducă cineva aminte, din interior conștientizăm doar noi. Și atunci începem să găsim timp pentru noi, nu cât ne-am dori, dar acum, că au mai și crescut fetele și stau mai mult la mama, la Brașov, e ok!

De Paște ce faceți?

Până în Paște cred că o să le ducem pe fete puțin la Brașov, apropo de chestia asta, noi o să mergem probabil sus în Poiană, o să stăm un pic, fetele la bunica și apoi o să venim acasă de sărbători cu toată familia, așa facem noi. Suntem mai de modă veche. De Paște și de Crăciun mai pe acăsică, pentru că ne place.

Afacerile Gabrielei, ea le gestionează sau tot tu te ocupi de ele?

Nu, eu i-am zis că dacă mai îmi dă și  studioul foto și magazinul de rochii, chiar că de muzică nu mai am timp. I-am zis că o ajut când e cazul, și azi i-am cărat niște rochii dintr-o locație în alta dar nu pot să zic că mă ocup eu, se ocupă ea în mare parte, ea s-a ocupat și de concept și de tot.

Dar merg bine, nu?

Merg! De studioul foto deocamdată nu prea s-a ocupat dar e în lucru și ăla nu cere de mâncare și bani, dar cu  rochiile merge foarte bine, doar din ce postează ea. Poate să meargă și mai bine dar trebuie să fii pregătit pentru când îți merge bine, trebuie să ai și producție, mă rog, e o afacere destul de  complicată pentru că ea nu cumpără haine dintr-o parte și le vinde în altă parte, nu. Ea le produce, pe modelele ei, cu doamnele care lucrează pentru ea.

Cine cheltuie cel mai mult în familia lor

Cum ar veni, te-a scăpat de cheltuieli! Acum își face ea hainele!

Nu, e mai  costisitor așa! Era mai simplu să le iei dintr-o parte... Da, e adevărat, sperăm să meargă și mai bine, și eu, de mic, îmi cream singur hainele, o puneam  pe mamaia să-mi taie mânecile, să-mi scurteze gecile, și mie îmi plac hainele, ne potrivim.

Ce vă ține pe tine și pe soția ta, Gabriela, împreună, de atâta timp și face relația să meargă?

În primul rând pasiunea și iubirea! Pasiunile comune, faptul că am construit împreună, faptul că ne înțelegem unul pe celălalt, faptul că uneori eu am mai multă răbdare ca ea, alteori poate are ea. Mie mi-a plăcut tot timpul să evoluez, să merg într-o singură echipă, să urci cât mai sus, e ca în sport.

Cine e cel mai cheltuitor de la voi din casă?

După ce am avut copiii, n-a mai fost nimeni așa, mă duceam într-un magazin în mall,  doar la magazinele de copii. Anul ăsta mă schimb, încet-încet, încep să mă mai uit și la mine. Gabriela nu este exagerată, lucrând și la televiziune, de multe ori primește rochii, pantofi ne  cumpărăm amândoi, încălțările ne plac la nebunie, în rest, pot să zic că suntem  jumi-juma, dar mai mult eu, pentru că ea nu mai are răbdare. Primește cercei, nu-i mai trebuie. Eu, în schimb, mă mai maimuțăresc, mai îmi iau ceva pentru scenă, artiștii sunt puțin diferiți.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net