Tavi Clonda, cel mai mare sprijin al Gabrielei Cristea. Cum a ajutat-o să renunțe la kilogramele în plus

Gabriela Cristea este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de televiziune din România. Succesul nu a fost de partea ei doar pe plan profesional, cât și pe plan personal, ajungând să își întemeieze o familie frumoasă, așa cum și-a dorit dintotdeauna. Totuși, după ce le-a adus pe lume pe cele două fiice ale sale – Victoria și Iris, kilogramele în plus au devenit o problemă pentru ea.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda / Sursă foto: arhivă personală
Gabriela Cristea și Tavi Clonda / Sursă foto: arhivă personală

În procesul de slăbire, prezentatoarea de televiziune a fost ajutată chiar de către soțul ei, Tavi Clonda. În cadrul unui interviu pe care l-a oferit, Gabriela Cristea a povestit cum a reușit să slăbească și să ajungă în forma fizică pe care și-a dorit-o.

Gabriela Cristea: „M-a înțeles soțul meu”

Una dintre provocări în procesul de slăbit cu care se confruntă majoritatea femeilor este puterea de a continua. Acesta a fost și cazul Gabrielei Cristea, care a făcut un pact cu soțul ei, să o susțină în procesul de slăbire.

„Aici e cea mai mare provocare pentru că simți că undeva trebuie să cedezi și atunci cedezi cu tine. Am marele avantaj că m-a înțeles soțul meu și în momentul în care zic: „Nu mai pot”, preia el. Este ca un pact între noi, i-am spus: „Trebuie să mă ajuți cu chestia asta” și el m-a susținut. Îmi ia de pe umeri o grămadă de lucruri cu stresul”, a explicat Gabriela Cristea, potrivit viva.ro.

Secretul pentru a câștiga lupta kilogramelor în plus

Pentru prezentatoarea de televiziune, cel mai mult a contat concentrarea pe propria persoană și perseverența. De asemenea, Gabriela Cristea a precizat că nu s-a cântărit în fiecare zi, pentru a nu se descuraja.

„Nu am ajuns chiar cum vreau eu, mai am. M-am concentrat pe mine, asta e principala chestie pe care trebuie s-o faci și să perseverezi, pentru că e posibil să nu vezi rezultate chiar de la început, să nu te împrietenești prea tare cu cântarul, să nu te cântărești în fiecare zi c-o iei razna ci cam o dată pe săptămână și nu chiar lunea, pentru că atunci ești după weekend, mai bine vinerea să te cântărești”, a mai spus vedeta, pentru sursa amintită.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
banner america express png
banner dorel vișan png
 “Se încheie un an agitat din viața mea și îmi doresc mai mult ca oricând să îi am lângă mine pe cei mai apropiați prieteni și colaboratori la o super petrecere", spune Oana Radu
Smiley Neversea
image png
ruby jpg
mariah carey profimedia 0108119864 jpeg
Dan Negru jpg