Gabriela Cristea are o nouă emisiune! Mutare surprinzătoare pentru soția lui Tavi Clonda

Ultima actualizare:

Gabriela Cristea a dat lovitura! Îndrăgita vedetă a dezvăluit pe rețelele de socializare că va prezenta o nouă emisiunea marca Antena 1. Despre ce este vorba, aflați acum!

Gabriela Cristea are o nouă emisiune
Gabriela Cristea are o nouă emisiune

Gabriela Cristea este una dintre prezențele active în televiziune care se bucură de mult succes și de susținerea fanilor. Cunoscută pentru emisiuni precum „Te vreau lângă mine”, sau „Mireasa”, prezentatoarea le-a împărtășit fanilor noua producție în care o pot urmări. Este vorba despre emisiunea  „Mireasa-Măștile iubirii", pe care o va prezenta în fiecare zi, de luni până vineri, începând cu ora 16:00, din data de 20 februarie. 

„Dragilor, cu bucurie vă anunț că începând de luni dau startul unui nou proiect de televiziune, alături de o echipă extraordinară. Vă invit de luni și până vineri, de la ora 16:00 în direct pe Antena 1 și AntenaPlay.ro la "Mireasa-Maștile iubirii". Emisiunea Capriciile Iubirii continuă pe Antena Stars cu două ore incitante în fiecare seară. Am promis surprize și mă țin de cuvânt. Vă aștept cu drag!", a transmis vedeta fanilor pe contul său de Instagram.

Prezentatoare va avea în platou specialiști în relații

 Emisiunea aduce noutăți precum interviurile față în față cu concurenții din casă, și chiar cu persoane relevante din afară, care până acum erau realizate telefonic. Mai mult, în platou i se vor alătura chiar și specialiștii în relații sau vedete din show-biz-ul românesc care își vor împărtăși din experiențele personale, conform A1.ro. 

„Am primit vestea cu mare bucurie, mai ales că întotdeauna un program tv, cu o asemenea vechime şi un public atât de fidel, trebuie să ţină pasul cu acesta şi să se dezvolte odată cu societatea.

Ne dorim ca prin acest format să aducem în faţa telespectatorilor alte şi alte perspective şi totodată să îi ţinem la curent cu parcursul foştilor concurenţi. Interviuri care până acum se realizau fie online, fie telefonic, începând de acum vor fi făcute chiar de mine, 1 la 1, în platoul emisiunii sau în vizitele mele prin ţară, pentru a surprinde cât mai profund emoţiile şi trăirile interlocutorilor. Invit astfel telespectatorii să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 16:00, la Antena 1 şi să descoperim împreună măștile iubirii din casa Mireasa!”, a mai declarat vedeta conform A1.ro. 

Bineînțeles reacțiile fanilor nu au întârziat să apară. Aceștia i-au transmis multe mesaje de încurajare. „Succes! Admirație pentru realizările profesionale, familia frumoasa și pentru puterea de munca!", „Super tare!…Vă urmărim!!!", "Mult succes!", au spuadmiratorii de pe Instagram.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
image
actualitate.net
image
actualitate.net