Chinurile îndurate de Gabriela Cristea pentru a rămâne însărcinată. A pierdut un copil și a suferit enorm: „Stăteam în 4 labe, pe covor”

Acum ceva timp, în viața Gabrielei Cristea a luat naștere o adevărată dramă. Rămasă, în sfârșit, însărcinată, moderatoarea de televiziune a pierdut copilul și a îndurat chinuri de nedescris, atât pe parte fizică, dar și pe parte sufletească. După ceva timp, a avut puterea să povestească totul despre experiența care a marcat-o, probabil, pentru totdeauna. 

Gabriela Cristea a traversat un moment extrem de dificil atunci când a rămas însărcinată, însă a pierdut sarcina. 

Gabriela Cristea a îndurat dureri cumplite

Pentru că a refuzat să o vadă alt medic ginecolog, medicul său nefiind disponibil în momentele în care s-a confruntat cu pierderea sarcinii, Gabriela Cristea s-a luptat cu dureri crunte. Într-un interviu acordat pentru viva.ro, prezentatoarea de televiziune a mărturisit că avea dureri atât de mari, încât stătea în 4 labe, pe covor și suferea enorm. 

Trauma nu a fost numai de ordin fizic, cât și de ordin psihic. Pierderea copilului a afectat-o enorm, însă se consideră norocoasă că l-a avut alături pe soțul său, Tavi Clonda, care nici nu știa ce să facă în momentele acelea grele, pentru a o ajuta pe Gabriela. 

„Am mai spus aşa, fost o experienţă fizică foarte dură şi foarte dureroasă. O experienţă sufletească care ne-a rupt sufletul în două. Nu sunt nici prima, nici ultima.

Pentru mine a fost extrem de dureros, ne doream un copil, s-a întâmplat, am rămas însărcinată și a fost wow. A urmat apoi palma pe care am primit-o. Nu aveam nicio suferinţă fizică şi nu am înteles. După ce m-am bucurat, te ridică Dumnezeu până la cer şi apoi îţi dă drumul, durerea sufletească a fost extrem de dură. 

În perioada respectivă am simțit durerile facerii timp de 5 zile. M-am încăpăţânat în speranţa că poate totuşi mâine se întâmplă un miracol, o minune. Sarcina mea se oprise din evoluţie”, a spus Gabriela Cristea, cu durere în suflet. 

„Tavi nu știa ce să îmi facă”

„Doctoriţa mea era plecată în provincie. Eu am zis că refuz să mă vadă altcineva. Efectiv au început contracţiile, eu refuzam. Îmi găsisem o singură poziţie, stăteam în patru labe, pe covor şi mă plimbam de jur împrejurul covorului de durere. Tavi se uita la mine şi nu ştia ce să îmi facă. În primă fază te doare sufletul, dar când începe durerea fizică nu ştii ce să mai faci. Eu am aşteptat-o pe doctoriţa mea până duminică seara, când mi-a făcut intervenţia. Practic, dupa aceea, încă două zile, până se retrage uterul, am suferit, am mers la emisiune.

Acum vorbesc cu detaşare, sunt împlinită din punctul ăsta de vedere. Femeile care trec prin aşa ceva cu greu depăşesc”, a spus Gabriela Cristea, pentru sursa citată. 

Citește și - Tavi Clonda dă tot din casă! Iată ce-i reproșează Gabrielei Cristea: «La un moment dat, haos, ceartă!»

Au făcut numeroase tratamente pentru a deveni părinți

Până să ajungă să se bucure de cele două fetițe pe care le au împreună, Gabriela Cristea și Tavi Clonda au urmat mai multe tratamente pentru a deveni părinți. La un moment dat, spun ei, și-au dat seama că i-au demonstrat suficient de mult lui Dumnezeu că își doresc un copil. 

„Nici nu îmi mai aduc aminte. Dar dacă fac un mic efort, nu mi-a fost așa de greu cum ți-a fost ție (Gabrielei Cristea, n.r). Eram alături de tine, vedeam că tu suferi, eram un pic mai tare ca tine, pentru că nu eram direct implicat fizic și hormonal. Dar fiecare dezamăgire, faptul că nu ieșea… Simțeam durerea în piept. Mai ales ultima oară, când ne-am hotărât să nu mai facem, să ne oprim din tratamente, din orice vizită la medici și să ne trăim viața.

Țin minte și acum că era octombrie-noiembrie și am zis: Până anul viitor după Paște, stăm și noi, ne vedem de viață și vedem ce o fi. Și chiar așa s-a întâmplat, în ianuarie anul următor a rămas însărcinată Gabriela, în același an născându-se prima noastră fetiță. Spun că nu îmi aduc aminte pentru că nu vreau să îmi încarc memoria cu lucruri care au durut, care au fost mai sensibile. 

Eu consider, și i-am spus și soției mele, că acei pași au fost normali pentru a-i arăta lui Dumnezeu că noi chiar ne dorim un copil. Și chiar ne-am dorit, și în felul acesta se fac lucrurile minunate.

Mai greu și cu eforturi foarte mari. Eu tot ce am câștigat în viață am câștigat cu timp, cu muncă și cu răbdare. Nu mi-a venit nimic de-a gata. Și copiii la fel, au venit mai greuț, dar și când au venit, ia uite ce prințese frumoase are tata!”, a povestit și Tavi Clonda, despre perioada de tratamente.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Peștele este vedeta mesei jpeg
image
image
image
image
image
image
vera wang costum baie 74 ani instagram jpg
TikTok jpg
Adina Halas a sărbătorit în luna mai și 13 ani de când s-a căsătorit cu alesul inimii sale și tatăl copilului ei, Lucian Hugeanu
banner oana roman png
banner sanziana buruiana png
iulia vantur si salman khan 8 webp
anisia gafton jpg
banner razvan simion png
image
actualitate.net
image
actualitate.net