Tavi Clonda dă tot din casă! Iată ce-i reproșează Gabrielei Cristea: «La un moment dat, haos, ceartă!»

Ultima actualizare:

Tavi Clonda, 43 de ani, și Gabriela Cristea, 47 de ani, formează unul dintre cele mai trainice cupluri din showbiz. Însă chiar dacă sunt căsătoriți de 7 ani și au două fetițe împreună, asta nu înseamnă că nu apar și neînțelegeri. Artistul a făcut publice lucrurile pe care i le reproșează soției sale în ceea ce privește relația lor. 

Tavi Clonda dă tot din casă! Iată ce-i reproșează Gabrielei Cristea
Tavi Clonda dă tot din casă! Iată ce-i reproșează Gabrielei Cristea

Tavi Clonda și Gabriela Cristea sunt un cuplu cu o sumedenie de responsabilități, cei doi având cariere foarte active, dar și o viață de familie ce le solicită foarte mult timp și energie. Ei sunt nevoiți să se împartă între proiectele profesionale și cele două fiice superbe, Victoria și iris. 

Citește și: Gabriela Cristea, din nou însărcinată? Apariția neașteptată la un eveniment monden. Așa s-a îmbrăcat!

Artistul a dezvăluit că atât el, cât și soția lui au o viață foarte încărcată, iar relația lor întâmpină câteodată dificultăți deoarece nu mai au când să petreacă momente unul în compania celuilalt. Tavi Clonda consideră că cel mai important element într-un cuplu este comunicarea, dar câteodată el și Gabriela Cristea uită să acorde atenție relației de cuplu, iar atunci apar certuri și neînțelegeri.

Clonda a recunoscut că romantismul cam lipsește din relația dintre el și soție și și-ar dori ca Gabriela să se focuseze și asupra lui. 

Află și: Gabriela Cristea și Tavi Clonda au refuzat participarea la America Express! Ce planuri au

«Asta îi reproșez Gabrielei, că am cam uitat de noi, și eu la fel! Trebuie să ne mai aducem aminte și de noi chiar dacă sunt multe joburi și avem multe proiecte, trebuie să facem noi foarte multe lucruri.Într-un cuplu, la un moment dat, mai ales când cresc copiii, organizarea e cea mai importantă și comunicarea dar organizarea e cea mai importantă că altfel nu mai știi care cum, unde te duci și ce se întâmplă și atunci se creează haos și ceartă. Încă nu stăm foarte bine la organizare pentru că nu a fost nevoie dar de acum simt nevoia de organizare, pus pe hârtie și spus.» a declarat Clonda pentru publicația Ciao.ro.

Citește și: Gabriela Cristea, din nou însărcinată? Apariția neașteptată la un eveniment monden. Așa s-a îmbrăcat!

Mesajul de dragoste emoționant al Gabrielei Cristea pentru Tavi Clonda

Chiar dacă Tavi Clonda și Gabriela Cristea au devenit soț și soție în 2015, ei au făcut cununia religioasă abia în 2019. Prezentatoarea TV a ținut să-și exprima dragostea față de cel pe care îl consideră sufletul ei pereche și i-a transmis un mesaj de dragoste minunat, prin intermediul rețelelor de socializare. 

,,La mulți ani, soțul meu iubit! Azi se împlinesc 3 ani de la cununia noastra religioasa. Vă las aici câteva din momentele surprinse în escapada noastra romantica din Istanbul dar aveți și link în bio cu cel mai recent vlog urcat pe YouTube cu momentele noastre speciale din prima ieșire departe de fetele noastre după mai bine de 5 ani”, a scris Gabriela Cristea pe Instagram.  

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net