Gabriela Cristea nu-l iartă nici în mormânt pe Marcel Toader! Noi dezvăluiri despre căsnicia de coșmar: „Scotea alte femei pe banii mei”

Ultima actualizare:

Gabriela Cristea nu a depășit nici acum traumele din căsnicia cu Marcel Toader. În cadrul emisiunii Mireasa: Capriciile Iubirii, prezentatoarea de televiziune a adus în lumină un aspect mai puțin știut despre legătura dintre ea și Marcel Toader. Nu, nu este vorba de infidelitate, căci asta se știa deja, ci de faptul că Marcel Toader profita și de veniturile consistente pe care aceasta le câștiga. 

În cadrul emisiunii Mireasa: Capriciile Iubirii, Gabriela Cristea a vorbit deschis despre lucrurile mai puțin știute din căsnicia eșuată cu Marcel Toader.

Marcel Toader profita de banii Gabrielei Cristea

Fără rețineri, Gabriela a punctat faptul că ea muncea de dimineața și până seara, iar fostul ei soț profita de acest lucru și nu doar că o înșela cu alte femei, dar mai și profita de banii ei munciți cu greu. Discuția a pornit în momentul în care, într-un cuplu din emisie, a fost vorba de infidelitate. 

„M-am enervat acum că deja mi se urcă la cap. Eu am fost măritată cu un alt bărbat înainte de căsnicia pe care o am acum. Eu munceam de mă găseau toți... Doamne iartă-mă ca să zic așa. Mă trezeam la ora 07:00 și veneam la 22:00. Nu aveam timp nici să respir și lucram de luni până sâmbătă inclusiv, iar el scotea alte femei pe banii mei. Și mă înșela pe banii mei”, a spus Gabriela Cristea.

Aceasta nu este singura dramă din căsnicia pe care cu siguranță Gabriela Cristea nu o va uita niciodată. Acum ceva timp, moderatoarea de televiziune și-a deschis sufletul și a vorbit despre violențele la care o supunea fostul soț, unele greu de digerat și de uitat vreodată. 

Citește și - Gabriela Cristea nu uită traumele din trecut! Noi dezvăluiri despre drama trăită cu Marcel Toader

„Mi-a trimis Adina (fină mea) niște poze de acum 9 ani cu noi două. Ea proaspăt căsătorită, eu proaspăt divorțată. Uitându-mă la pozele astea mi-am dat seama că Gabriela din poze a fost cea mai mai șmecheră și puternică versiune a mea. Și nu mă refer la cum arătăm fizic (arătăm fabulos), mă refer la fata cu aparențe fragile și cu un caracter de fier.

„Am trăit în casă cu un bărbat abuzator”

Nu știu cum, dar am reușit să mă scutur de toată energia negativă și să nu mă las purtată pe valul văicărelilor. Am strâns din dinți și am construit cărămidă după cărămidă până azi, când și Marele Zid Chinezesc “pălește” în față construcției mele.

Am avut și noroc să mă iubească Dumnezeu și să-mi scoată în cale oamenii potriviți. Așa că azi vreau doar să-i mulțumesc Gabrielei de acum 9 ani pentru cum a știut să mă scoată la mal.

„Eu am trăit multă vreme în casă cu un bărbat abuzator și nu vorbesc de abuz fizic. Când a fost abuz fizic, am plecat și am divorțat. Dar, am trăit în casă cu un bărbat care, în fiecare zi aproape mă trata așa cum te-a tratat pe tine Leo. Sunt mulți ani de atunci.

Aproape 10! În continuare am niște frustrări și niște angoase că în momentul în care cineva doar încearcă să sugere ceva din lucrurile pe care le spunea acel om, nu vrei să știi cum reacționez”, a declarat Gabriela Cristea în emisiunea „Mireasa – capriciile iubirii”, acum ceva timp. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
john wick keanu reeves foto epa  jpg
veronika rajek jpg
cub adrian minune png
banner dinu maxer png
banner alexandra stan png
banner oana matache png
banner laura cosoi png
banner minodora png
image
actualitate.net
image
actualitate.net