Boala de care suferă Gabriela Cristea: „Recidivează de fiecare dată când sistemul meu imunitar scade"

Ultima actualizare:

Gabriela Cristea a trecut prin momente dificile în anul care tocmai s-a încheiat, iar acum s-a aflat care este boala de care suferă îndrăgita prezentatoare. Din păcate, nu este o problemă de sănătate care se poate rezolva ușor, căci revine ori de câte ori sistemul ei imunitar scade.

Gabriela Cristea muncește din greu de ani buni. Este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de la noi, dar acest lucru vine la pachet și cu multe sacrificii. Femeie de carieră, dar și mama a două fetițe minunate, soția lui Tavi Clonda s-a confruntat cu niște probleme serioase de sănătate, din cauza oboselii acumulate.

Citește și: Tavi Clonda dă tot din casă! Iată ce-i reproșează Gabrielei Cristea: «La un moment dat, haos, ceartă!»

Care este boala de care suferă Gabriela Cristea

Prezentatoarea de televiziune a dezvăluit că această afecțiune revine în mod constant, atunci când sistemul ei imunitar scade. Munca în exces, oboseala cronică acumulată, mai ales după ce a devenit mamă, timpul tot mai puțin pe care îl are la dispoziție ca să se ocupe de ea, toate acestea au lăsat urme adânci când vine vorba despre sănătatea vedetei.

„Anul trecut am avut mai multe probleme de sănătate, și asta pentru că am muncit foarte mult și nu prea am avut timp să mă ocup de mine – am o infecție, se pare, în corp, care recidivează de fiecare dată când sistemul meu imunitar scade.

Încerc să rezolv aceste probleme și, apropo de întrebarea ta legată de oboseala emoțională, asta vine odată cu faptul că timpul este dușmanul nostru cel mai mare, dar și prietenul nostru cel mai mare, un paradox, evident, a declarat Gabriela Cristea, în exclusivitate pentru Viva.ro.

Iată și: Gabriela Cristea, mesaj emoționant pentru Tavi Clonda! Ce i-a transmis soțului, la 3 ani de la cununia religioasă

Cum ține situația sub control

Soția lui Tavi Clonda recunoaște că ar avea nevoie de cel puțin încă două clone ca să poată duce la bun sfârșit responsabilitățile unei zile. Timpul i se pare prea puțin și mai mărturisește și că are momente în care clachează.

Cu toate acestea, apelează la ajutorul medicilor atunci când are din nou probleme cu organismul ei și încearcă între timp să își păstreze un nivel cât mai ridicat al sistemului imunitar. Din cauză că această infecție din corpul ei revine doar atunci când organismul este slăbit, Gabriela Cristea apelează la vitamine și are mai multă grijă la alimentație.

În momentul în care nu mai faci față, din punctul de vedere al timpului, să poți să rezolvi toate problemele pe care le ai, atunci, evident, și clachezi, pentru că nu știi efectiv pe unde să scoți cămașa. Recunosc că am zile când aș vrea să mă clonez, poate chiar în trei ar fi ideal.

Sunt sigură că, de fapt, m-aș clona în trei bucăți. Una dintre ele să se și odihnească pentru noi toate la un loc. Dar încerc să rezolv aceste probleme și încerc să-mi mențin imunitatea cât mai mult crescută prin alimentație și prin vitaminele pe care le iau”, a completat Gabriela Cristea.

 Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
Sofia Vicoveanca Mediafax Foto Silviu Matei jpeg
cub monica anghel png
cub randi png
cub andreea antonescu animat gif
cub carmen tănase png
lino golden instagram jpg