Roxana Ciuhulescu și Gabriela Cristea, primele concurente la noul ”America Express”?

Se apropie cu pași repezi debutul unui nou sezon din "America Express" și echipa de producție împreună cu producătoarea Mona Segall lucrează pentru ca totul să fie ca la carte. Se aude că și anul acesta concurenții vor avea traseu prin Columbia, Ecuador și Argentina. Vor fi multe vedete, unele chiar din curtea Antenei!

Roxana Ciuhulescu ar putea participa la America Express
Roxana Ciuhulescu ar putea participa la America Express

Deja s-au auzit câteva nume precum Roxana Ciuhulescu (44 de ani) cu soțul, Gabriela Cristea (48 de ani) tot cu soțul ei - Tavi Clonda (44 de ani), iar un alt nume vehiculat ar fi Chef Niculai Tand (49 de ani), care a fost la "Te cunosc de undeva".

Gabriela Cristea si Tavi Clonda ar putea merge la America Express
Gabriela Cristea si Tavi Clonda ar putea merge la America Express

Lista este deschisă, însă deocamdată se duc negocieri cu concurenții care vor să participe la acest nou sezon.

Roxana Ciuhulescu iubește aventura

Se știe că Roxana Ciuhulescu iubește aventura și a făcut o mulțime de nebunii, de la salt cu parașuta la tot felul de reality-showuri, printre care și "Șerif de România" tot la Antena 1. Fosta vedetă Pro TV a prezentat o emisiune de mașini, a pozat în Playboy și nu i-a fost frică să participe la "Survivor", acolo unde s-a și accidentat în primele săptămâni. Se pare că vedetei ăi place adrenalina și să simtă emoția până în gât, căci altfel nu ne explicăm de ce ar participa la astfel de showuri.

Însă unii o fac și pentru bani, căci onorariile sunt destul de mari în televiziuni, mai ales că se negociază la sânge pentru sumele care se obțin, vedetele fiind plătite cu o sumă de pornire plus fiecare săptămână petrecută în concurs. Din păcate, există riscul să vii cu probleme de sănătate așa cum au pățit mai multe vedete, precum Dorian Popa din "Ultimul trib", Cosmin Selesi din "Asia Express" sau Roxana Ciuhulescu, Jorge, Sebastian Dobrincu și mulți alții din "Survivor România". Câteodată merită să riști! Mulți s-au ales din reality-shourile unde au participat cu case, apartamente, mașini sau pur și simplu au început afaceri noi. De exemplu, Zannidache și-a schimbat viața după participarea la Survivor și și-a luat casă și mașină.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

image
image
image
image
image
image
colaj gina pistol  irina fodor png
iulia albu si mike instagram jpg
banner oana moșneagu vlad gherman png
banner gabriela cristea png
FotoJet (6) jpg
image png
Beyoncé a făcut furori pe scenă PROFIMEDIA jpg
banner gina pistol png