Sebastian Dobrincu, gânduri de însurătoare? Ce spune despre relația cu Ioana Ignat: „E umbra mea. Important e că o să țină toată viața”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Se iubesc de ceva vreme și pentru ei timpul nu mai contează. Au început anul în forță, căci după ce tânărul milionar și-a încercat norocul în Republica Dominicană, la „Survivor”, s-a întors accidentat dar cu chef de viață, iar Ioana Ignat, iubita lui, are planuri muzicale. Dar despre toate acestea, cei doi ne-au spus mai multe într-un interviu exclusiv.

Ioana Ignat si Sebastian Dobrincu in vacanta din Dubai/ foto arhiva persoala
Ioana Ignat si Sebastian Dobrincu in vacanta din Dubai/ foto arhiva persoala

Și-a dus iubita în LA după experiența Survivor

Ne-am întâlnit cu cei doi îndrăgostiți la evenimentul de unificare al celor două triburi din „Survivor", unde s-au revăzut toți Faimoșii și Războinicii care au ieșit din concurs. Astfel că am vrut să știm ce mai face Sebastian Dobrincu (23 de ani), cum se simte, dar și ce planuri muzicale are iubita lui, Ioana Ignat (24 de ani), de care spune că nu se va despărți prea curând, căci iubirea lor va ține o viață.

„Cu piciorul sunt împăcat, încă șchiopătez, nu o să se repare, sunt niște cartilagii pe care odată ce le-ai rupt, s-au dus. Dar a fost o experiență care a meritat, genul de experiență pe care merită să o trăiești. Pe patul de moarte ce o să regretăm, decât lucruri pe care nu le-am făcut. Despre asta-i viața, să minimizezi regretele pe patul de moarte. Alea-s regretele reale. După Survivor și operație am fost în Dubai cu Ioana, apoi în Los Angeles. Aveam o viziune din junglă, parcă Dumnezeu îmi spunea că viața e scurtă, du-te și călătorește. Când m-am întors am luat-o pe Ioana și am fost și LA, ea nu apucase să meargă acolo”, a povestit Sebastian pentru Click!.

Ioana Ignat si Sebastian Dobrincu au filmat un videoclip in L.A./ foto Facebook
Ioana Ignat si Sebastian Dobrincu au filmat un videoclip in L.A./ foto Facebook

Iar Ioana a continuat: „Am stat cu iubitul meu în LA două săptămâni, am filmat și un videoclip, vă spun în premieră acum, un clip în care el apare ca invitat special. Face figurație, un clip drăguț cu noi doi cum ne plimbam pe acolo. Mi-a plăcut super mult, un alt vibe. El a fost înainte cu două săptămâni, apoi m-am dus singurică și am stat 2 săptămâni... după ne-am întors la treabă. Am lansat piesă nouă, voi cânta cu DJ Project, o să mergem în concerte împreună, dar asta nu mă oprește să lansez și pe plan personal și să fac multe altele. Noi așteptăm piesa potrivită, să o cântăm împreună, să se nască organic. Putem face oricând o piesă împreună”, povestește Ioana.

Sebastian Dobrincu s-a accidentat la Survivor/ Foto Pro TV
Sebastian Dobrincu s-a accidentat la Survivor/ Foto Pro TV

Iar Sebastian ne-a mai spus și multe alte lucruri interesante, printre care și câteva legate de posibilele lui investiții de la Imperiul Leilor.

„Am fost în formă, fac sport de când sunt mic, merg la sală. Prioritizezi lucrurile în viață, dacă îți faci timp, ai pentru orice. Urmează multă muncă, poate o să urmeze un nou sezon de Imperiul Leilor, încă nu știu, cine ne urmărește poate are idei razna. În ce aș investi? În ce cunosc și poate să-mi aducă mie un profit ca investitor. Avem multe proiecte din ediția trecută care îți aduc bătaie de cap. Încurajează tinerii investitori cu idei”, spune tânărul milionar.

Familia, pe primul loc

Cei doi se iubesc foarte mult și Ioana ne-a povestit cum a fost, pentru ea, perioada în care l-a îngrijit pe Sebastian, după accident. „Când e nevoie de mine, sunt acolo. Ăsta a fost norocul meu, că înainte să văd imaginile cu accidentul, am fost anunțată și impactul nu a fost atât de mare. Dar m-am speriat, știind ce face și cum se simte, a fost mai lejer. Dar când am aflat... m-am speriat. Îmi doream pentru el să stea mai mult, nu s-a dus acolo să stea 2 săptămâni, s-a dus cu gândul să câștige. Dar dacă era după mine, nu l-aș fi vrut plecat deloc. M-am bucurat că s-a întors repede” a mai povestit Ioana.

Familia si prietenii lui Sebastian Dobrincu/ foto arhiva personala
Familia si prietenii lui Sebastian Dobrincu/ foto arhiva personala

Iar Sebastian ne-a povestit cum este să ai o familie numeroasă, pentru că puțini știu că mai are un frate mijlociu, pe lângă David Dobrincu, care însă nu iubește să iasă în evidență, cu nimic.

„Familia e bine, David e plin de energie, a fost ziua lui. Mă bucur că are activitate din ce în ce mai matură. Cadoul lui preferat este prezența mea de ziua lui. Mi-ar plăcea să petrecem mai mult timp împreună dar fiecare cu ocupațiile lui. Mai am un frate mijlociu, care însă stă departe de ochiul public. El își vede de treaba lui, afacerile lui și mă bucur că i-am reîntalnit când am revenit în țară. Stau momentan în țară, mi s-a luat de călătorii. Însă momentan sunt oriunde cu Ioana, numai împreună să fim. E umbra mea. Avem o relație de mult timp, important e că o să țină toată viață. Legat de un inel, toate la timpul lor”, a mai spus Sebastian Dobrincu.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cirese piata slatina olt   foto alina mitran (6) jpeg
image
image
image
image
image
image
scena teatru jpg
banner dana roba png
banner mihai albu png
kim kardashian corset instagram jpg
shakira gettyimages jpg
Irina Margareta Nistor jpg
banner ilie nastase png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net