Colaborarea anului: Ioana Ignat va cânta cu DJ Project!

Veste bună încă de la începutul săptămânii pentru fanii celor doi artiști. Ioana Ignat, fostă concurentă la un show de talente, a anunțat pe pagina ei de socializare că de acum încolo, o bună perioadă, va cânta împreună cu DJ Project.

Ioana Ignat și DJ Project au început colaborarea/ Foto Instagram
Ioana Ignat și DJ Project au început colaborarea/ Foto Instagram

„Sunt foarte încântată și entuziasmată să urc pe scenă cu DJ Project. Sunt mereu în căutarea experiențelor noi, iar invitația asta a venit la fix. Abia aștept!”, a spus Ioana Ignat după ce a anunțat pe Instagram marele eveniment.

Mesajul ei a fost imediat observat de fani. „Anul ăsta e plin de surprize! Pasiunea noastră pentru muzică ne-a adus împreuna și sper că sunteți la fel de entuziasmați că și mine să ne vedeți în formulă această pe scenă. Noi abia așteptăm”, a mai scris solista Ioana Ignat.

Ronan Keating și Ioana Ignat la WeLoveMusic
Ronan Keating și Ioana Ignat la WeLoveMusic

Iar cei din trupa DJ Project au punctat: “Ne-am dorit de mult să colaborăm cu Ioana. Este una dintre cele mai bune voci din țară, iar prezența ei pe scenă suntem convinși că va aduce o mare bucurie în rândul fanilor DJ Project și nu numai. Suntem foarte fericiți și abia așteptăm să vă încântăm în nouă formulă. Curând, vom lansa și 2 piese la care deja lucrăm intens”.

Ioana Ignat se iubește cu „leul” Sebastian Dobrincu

Ioana Ignat e iubita lui Sebastian Dobrincu/ Foto Instagram
Ioana Ignat e iubita lui Sebastian Dobrincu/ Foto Instagram

Din 2017 până în prezent, Ioana Ignat, una dintre cele mai talentate artiste din industria muzicală românească, a depășit bariere și a cucerit topuri muzicale prin melodiile compuse și lansate. Carismatică și creativă, Ioana este un artist cu apariții live excepționale, reușind să cucerească atât publicul, cât și scenele industriei muzicale.

Debutul Ioanei înseamnă hitul „Doar pe a ta”, piesa anului 2017, care a ajuns no. 1 în topurile muzicale. În prezent, Ioana Ignat are numeroase hituri care au ajuns pe locul 1 în topurile radiourilor și care au strâns milioane de vizualizări pe YouTube și ascultări pe Spotify, printre care se numără piesă „Nu mă uită”, care are în prezent aproape 100 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Ioana Ignat si Edward Sanda
Ioana Ignat si Edward Sanda

În 2023, Ioana Ignat va lansa primul album, pe care va include piese ca „Lângă inima ta” și „Te caut iar”. Anul trecut a urcat pe scena WeLoveMusic de la Râmnicu Vâlcea și a cântat împreună cu Ronan Keating – ”If Tomorrow Never Comes”, primul duet live din istoria celebrului hit.

Vă mai amintim că de o bună perioadă Ioana Ignat se iubește cu Sebastian Dobrincu. Cea mai nouă piesă a ei este o colaborare cu Zech, fiind o nouă variantă a piesei „Lângă inima ta”.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
furt seif 01, captură video
image
image
image
image
image
image
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
image
actualitate.net
image
actualitate.net