INTERVIU DJ Project, dezvăluiri despre trupa-fenomen: «Nu ne-am certat niciodată în cei 20 de ani»

image
Gino Manzotti şi DJ Maxx, doi artiști longevivi în peisajul muzical actual

Trupa de succes DJ Project a împlinit anul acesta 20 de ani de la debut, însă din cauza pandemiei de Covid-19 toate planurile de aniversare au fost date peste cap. Ce planuri aveau ne-au povestit chiar Gino și Maxx, într-un interviu exclusiv, în care rememorăm și istoria trupei care a animat cluburile și petrecerile cu hiturile ei.

 • Click!: 2020 v-a adus o aniversare: 20 de ani de DJ Project. Cum ați fi marcat această cifră dacă nu ar fi fost pandemie?

DJ Project: Pentru anul 2020, aveam plănuit un turneu național, care urma să aiba loc în 20 de orașe.

 • Înainte de DJ Project a existat o prietenie? Cum v-ați cunoscut și cine a avut ideea trupei?

Gino: L-am cunoscut pe Maxx când m-am întors din Germania, în anul 2000, și am creat impreună proiectul DJ Project. Un proiect de muzică dance, pe care voiam să-l inițiez deja din Germania.

 • Ați încercat colaborări cu mai multe soliste până ați descoperit-o pe Elena? Ea a fost prima solistă de la DJ Project?

Prima colaborare a fost cu Claudia Pavel (Candy) pentru piesa "Spune-mi tot ce vrei”, care a ajuns în scurt timp no. 1 pe toate radiourile din țară. După care, am descoperit-o pe Elena (Ellie White, n.r.) și am avut o colaborare de mare succes, timp de 5 ani.

 • Aproape toate piesele voastre au prins imediat la public. Aveți o rețetă anume?

Nu avem o rețetă anume pentru hiturile pe care le scoatem, pur și simplu avem o poveste și un concept, o poveste de dragoste. De aici pleacă totul. Și o orchestrație actuală.

image
Actuala formulă a trupei
 • Aveți un ritual atunci când faceți o piesă? Cine cu ce contribuie la muzica voastră? Sunt și alți oameni în echipa de creație pe care nu-i vedem?

Nu avem un anumit ritual atunci când facem piesele. Se schimbă totul de la an la an, iar noi ne adaptăm în funcție de cum evoluează muzica. Sunt și alți membri în echipa Dj Project, cu care colaborăm în studio. Cum a fost Gabriel Huiban, la "Inima nebună" am colaborat cu Randi, iar acum colaborăm cu Alex Pelin.

 • Ce ar trebui să știe fanii voștri despre voi? Ce alte pasiuni aveți, ce vă place să faceți în timpul liber?

În timpul liber facem sport, Gino - sală și fotbal, iar Maxx - tenis. Din păcate, nu avem parte de atât de mult timp liber, deoarece petrecem foarte mult timp pe drumuri și la studio.

 • Acum, cu pandemia, ați avut mai mult timp. Ce ați făcut în izolare, în casă?

Chiar și pe timpul pandemiei am avut activitate, am fost voluntari și am livrat mâncare celor care nu au putut să se deplaseze din case.

 • Ce ne puteți spune despre fostele soliste cu care ați cântat?

Nu putem să ne rezumăm la câteva cuvinte referitoare la solistele noastre, am avut încredere în ele, unele dintre ele au avut în spate un bagaj de experiențe, iar Alexia și Andia cu siguranță vor avea o carieră de succes.

 • În cei 20 de ani, v-ați certat vreodată, ați avut și neînțelegeri?

Nu ne-am certat niciodată în cei 20 de ani, pentru că nu am avut motive de ceartă, chiar dacă avem două caractere diferite. Fiecare știe care e rolul său în acest proiect și nu avem cum să ajungem la neînțelegeri. Iar fetele care au trecut prin formație nu erau doar solistele DJ Project, ne erau și foarte bune prietene, mai exact surori.

 • Ce dorințe ascunse aveți pentru restul anului 2020?

Nu avem nicio dorință ascunsă pentru restul anului 2020, decât să trecem cu toții cu bine peste valul care ne-a acaparat și să rămânem sănătoși.

Citește și:

DJ Project şi Adela Popescu lansează clipul «Bun Rămas», în premieră pe Click.ro!

DJ Project s-a întors pe scenă dar fără Mira. Cu cine au înlocuit-o

4 irina rimes divort 34092 jpg jpeg
Catalin Botezatu png
olivia newton john jpeg
front brad pitt gettyimages copy jpeg
6 victor ponta si daciana sarbu avere jpg jpeg
Cabral si Adela Popescu  Sunt celebru, scoate ma de aici (2) jpg
anca serea fiica jpg
3 alina ceusan 2 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
IMG 3985 JPG
Aura B   Que bueno esta esto jpg
olivia newton john jpeg
anca serea fiica jpg
Alexia Eram (3) jpg
nicole cherry instagram 2 jpeg