Ronan Keating, duet de senzație cu Ioana Ignat, la Vâlcea!

Ultima actualizare:

Ronan Keating (45 de ani) a făcut un duet de senzaţie cu Ioana Ignat... şi o dezvăluire incredibilă în legătură cu România. 

Ronan Keating  a anunțat că  duetul din festival  nu va fi singura  colaborare cu  Ioana Ignat
Ronan Keating a anunțat că duetul din festival nu va fi singura colaborare cu Ioana Ignat

Weekend-ul care tocmai s-a încheiat a fost spectaculos pentru toţi cei aflaţi la Râmnicu Vâlcea, la un celebru festival de muzică. Pe scenă au urcat foarte mulţi artişti de renume internaţional, precum şi îndrăgiţi solişti autohtoni.

Interesant de urmărit: Ce bolid de fițe și-a luat Sebastian Dobrincu, cel mai tânăr milionar român din Silicon Valley

Fostul solist al trupei Boyzone este la a treia vizită în România, aşa că deja se simte „ca acasă”. Are şi prieteni aici! Şi nu doar printre români: Ronan a dezvăluit că are aici şi un textier cu care colaborează foarte des.

Citește și: Ioana Ignat și Sebastian Dobrincu s-au împăcat, după ce milionarul de 22 de ani se întorsese la fosta iubită

Ioana a fost  foarte  emoționată  de întâlnirea  cu Ronan
Ioana a fost foarte emoționată de întâlnirea cu Ronan

„Sunt pentru a treia oară în România şi sunt foarte fericit că am revenit. Sincer, a durat cam mult... De când ne-am văzut ultima dată am trecut printr-o pandemie, este frumos să revin, să călătoresc din nou, este o zi frumoasă, vremea este superbă. Am fost şi în Santorini, a fost plăcut, a fost aniversarea căsătoriei mele (cu Storm, 7 ani – n. r.) şi a fost foarte frumos. Acum m-am întors pe scenă, am multe spectacole, turnee, pregătesc cântece noi, scriu.

Textierul cu care lucrez locuieşte în România, în Bucureşti, Daniel Healy se numeşte. Şi-a găsit dragostea, o fată frumoasă din România, aşa că locuieşte în România acum. Mi l-aţi furat! E foarte frumos aici, o mulţime de lume, sunt încântat că am revenit! Muzica îţi dă aripi, te face să te îndrăgosteşti, să plângi, să râzi...

În seara asta voi cânta o piesă cu un artist incredibil din România, este absolut uimitoare, foarte talentată şi o să o introduc publicului în seara asta, o să avem un moment împreună pe scenă!”, i-a mărturisit Ronan Keating prezentatoarei evenimentului din Râmnicu Vâlcea, Liana Stanciu. 

Mai vezi și: Cu ce probleme s-a confruntat Ioana Ignat în trecut. «Abia ce mi-am revenit!»

Liana s-a fotografiat  cu artistul de câte ori  acesta a venit în România
Liana s-a fotografiat cu artistul de câte ori acesta a venit în România

«Ioana este foarte talentată şi are o voce incredibilă» 

Artistul român cu care Ronan Keating va colabora şi cu care a cântat pe scena de la Râmnicu Vâlcea este Ioana Ignat (24 de ani), iubita lui Sebastian Dobrincu şi solista care a uimit o ţară întreagă cu glasul ei special în 2017, atunci când a participat la „Vocea României”, unde a ajuns până în finală.

Şi Ronan Keating a spus pe scena festivalului că motivul pentru care a ales-o este tocmai acesta: „voce incredibilă”. După o asemenea prezentare, nu este de mirare că Ioana a urcat foarte emoţionată pe scenă, dar s-a descurcat de minune.

Cei doi artişti au interpretat una dintre cele mai cunoscute melodii ale starului internaţional, pe care până acum nu a mai cântat-o în duet cu nimeni, „If Tomorrow Never Comes”. La finalul momentului, Ronan Keating a îmbrăţişat-o pe scenă pe Ioana Ignat, iar emoţiile tinerei artiste şi-au spus cuvântul, mai ales că iubitul ei, milionarul Sebastian Dobrincu, i-a urmărit prestaţia îndeaproape, arătându-se foarte mândru de ea. 

Nick nnd nu a ratat nici el ocazia  de a vorbi în culise cu Ronan
Nick nnd nu a ratat nici el ocazia de a vorbi în culise cu Ronan

Staţi! Aceasta nu este singura colaborare dintre Ronan şi Ioana. Iată ce a mărturisit solista, în exclusivitate pentru Click!: „Urmează să lansăm şi noi o colaborare prin toamnă, poate prin septembrie. Ne-am întâlnit, am înregistrat piesa, am filmat ceva materiale împreună şi urmează să o scoatem. Mereu sunt plină de surprize”, a mărturisit, pentru Click!, Ioana Ignat. 

Lou Bega a «rupt» scena în două cu «Mambo No. 5»

image

„Aveți un râu cu numele meu aici, Bega, i-ați dat numele după «Mambo No. 5», desigur!”, a glumit celebrul artist, atunci când a urcat pe scena festivalului. „Îmi trăiesc viața. În această lume nebună tot ce poți face este să îți trăiești viața!”, a mai spus artistul, care, după ce a cântat pentru români a pornit spre alte concerte, în Belgia, Elveția, Austria și Anglia.

Connect-R, blond şi fără barbă

image

Artistul care vara nu doarme, cum spun versurile unei melodii ce l-au făcut celebru, și-a făcut apariția în mare vervă la festivalul de la Râmnicu Vâlcea: Connect-R a apărut vopsit blond și fără barbă. Noul său look i-a adus numai complimente, unii dintre fani spunându-i că acum seamănă mai mult cu tatăl său.

Arsenie anunţă o colaborare cu Holograf

image

Fostul membru al trupei O-Zone a fost foarte activ, nu doar pe scenă, ci și în culisele festivalului. Arsenie a socializat cu toți artiștii internaționali invitați. Și a dezvăluit ceva cu totul neaşteptat: „Nu m-am gândit niciodată că o să devin cântăreț, eram foarte rușinos de mic.. Nu știu cum s-a întâmplat!”. Apoi a spus că are în pregătire un duet cu trupa Holograf.

Antonio Pican a venit cu părinţii şi cu bunica

image

Tânărul artist, după care sunt înnebunite toate puștoaicele, a făcut senzație nu doar la microfon. Artistul și vlogger-ul a venit însoțit la eveniment de familie și s-a fotografiat mândru nevoie-mare alături de părinți și de una dintre bunicile sale. „Deși am 20 de ani abia împliniți, consider că m-am maturizat foarte-foarte mult până la vârsta asta și că m-am uns cu majoritatea alifiilor”, a spus el.

Bibi, prietenă bună cu fiica lui Nick

image

După ce Nick NND a colaborat cu Bibi (împreună cu care a reinterpretat hit-ul „Vino înapoi”, n.r.), fiica artistului a legat o frumoasă prietenie cu noua colegă de scenă a tatălui său. Cele două au petrecut mult timp împreună și în culisele festivalului, unde nu au ratat ocazia să facă fotografii frumoase, cu care să se laude apoi pe rețelele sociale...

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net