Gabriela Cristea a rămas falită după divorțul de Marcel Toader! Câți bani mai avea în cont

Gabriela Cristea este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare din România. Aceasta ese căsătorită cu Tavi Clonda cu care are două fetițe minunate. Până să ajungă însă la această împlinire, a trecut printr-un divorț care a lăsat-o fără niciun ban!

Gabriela Cristea poza principala jpg

Gabriela Cristea a fost căsătorită timp de 5 ani de zile cu afaceristul Marcel Toader, care a decedat în anul 2019. Cei doi au divorț spotan după ce, pur și simplu, acesta a venit la ea într-o zi cerându-i să își facă bagajele și să plece. Totuși, la plecare Gabriela a avut parte de un șoc imens. Aceasta a aflat cu stupoare că după 4 ani de zile de muncă în cadrul unui show matrimonial în care a fost prezentatoare, mai avea doar 50 de lei în cont, a declarat prezentatoarea în cadrul emisiunii După faptă și răsplată prezentată de Cristina Șișcanu.

Gabriela câștiga suma fabuloasă de 20.000 de euro lunar, însă și munca era pe măsură. În tot acest timp reușise să strângă  480.000 euro conform hârtiilor oficiale, dar aceasta spune că suma reală a fost aproape dublă. 

50 de lei am avut în cont, după divorț. Eu de la 50 de lei cu care m-am trezit undeva în februarie, am reușit într-o lună de zile să mă redresez și să pot să mă întrețin, să pot să merg unde vreau. Foarte repede m-am repliat și am găsit resurse prin care să pot să îmi văd mai departe de viață. Dar eu zic că așa este caracterul meu și e un avantaj, un dar de la Dumnezeu”, a afirmat Gabriela Cristea.

Când a plecat, Gabriela a aflat că Marcel Toader i-a retras toți banii de la bancă, fără ca ea să știe. Aceasta inițial a decis să ia o pauză de la televiziune pentru că ajunsese la epuizare și se alesese cu câteva probleme de sănătate. Gabriela era hotărâtă să își ia un an sabatic și doar să se odihnească, mai ales că știa că avea toți acei bani puși deoparte. Marcel însă nu a fost de acord și el nu își închipuia cum prezentatoare era dispusă să renunțe la acel salariu fabulos. Atunci a intervenit și divorțul. Având în vedere programul încărcat, Gabriela nu avea timp niciodată să verifice câți bani mai avea în cont, astfel a aflat șocată abia după ce s-au despărțit și au rupt contactul, că bărbatul i-a luat tot ce avea.

gabriela cristea si marcel toader jpg

Nu aveam când (să verific ce bani aveam în cont). Eu practic mă trezeam la șapte dimineața, la 8 eram deja la studio și mă mai întoarceam seara în jur de ora 21:00. Iar sâmbăta munceam de la 12:00 până după miezul nopții. Deci practic eu aveam timp doar duminică să mă odihnesc”, a povestit prezentatoarea.

Pe atunci Marcel declarase că toți acei bani îi investise, și îi pierduse, însă Gabriela este de părere că o parte din bani se află într-un loc, ascunși, fără ca cineva să știe de ei.

Banii aceia au fost scoși cash. În fiecare zi scotea cât era limita. De-a lungul timpului a scos banii cash. Și așa am putut să dovedesc că banii aceia îi scotea de la bancă. Eu cred și la momentul ăsta că o parte din bani există undeva, fizic, cash. Ce ar fi putut să facă cu ei? Probabil că nimeni nu știe de ei”, a mărturisit Gabriela Cristea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
george burcea andreea balan fetitele ELLA CLARA jpg
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
image
actualitate.net
image
actualitate.net